Gedist op Instagram. Door mijn eigen zoon.

Toen mijn kinderen hoorden dat ik op Instagram ‘zat’ gingen ze me massaal volgen.

In eerste instantie vond ik dat wel leuk. Want meestal negeren ze me het liefst.

Kritiek op mijn Instagram inspanningen

Maar ze tonen zich nogal kritisch over mijn eerste schreden op het Instagrampad. Zo wist mijn oudste dochter mij te vertellen dat je ‘heel goed kunt zien dat je het nog niet zo goed snapt.’ En mijn jongste zoon liet een onderkoelde comment achter, waarin hij mij complimenteerde maar eindigde met een vals kuchje.

Dus nu ben ik druk aan het uitzoeken hoe je mensen kunt blokkeren.

instagram

N.B. Van mijn kinderen mag ik overigens geen termen van als ‘gedist’ gebruiken. En ook niet LOL. Want dat is ‘stom’ op mijn leeftijd.

Hoe reageren jouw kinderen op jou?

33 Responses to Gedist op Instagram. Door mijn eigen zoon.

 1. Hahahaha, heerlijk die pubers… Nu moet ik ze wel gelijk hebben dat gedist en LOL wel een beetje stom zijn “voor jou leeftijd”.
  Voor mij kan het onderhand ook niet meer, dat is echt voor pubers weggelegd….

  Ik zou alleen ook niet weten hoe je ze moet blokkeren, heb zelf geen instagram…. Succes!
  C recently posted…Naar de kinderboerderij!My Profile

 2. Ha ha van je pubers moet je het idd niet hebben. Herkenbaar hoor. Ik weet ook niet hoe je ze moet blokkeren. Ik zit nl niet op sociaal media.

 3. Ik heb daar geen last van want de zoon zowel als de dochter zitten niet op sociale media de zoon heeft wel een Ifone voor zijn werk en de dochter heeft een gewone gsm,,,ik ben degene die op Facebook zit en een blog heb ik zit ook op Pinterest maar niet op Instagram.

 4. Hahahahaha, ik probeerde het ook, maar mij werd vriendelijk toch dringend verzocht te ‘vertrekken’. Dat was niets voor ouderen. Ik moest maar op facebook blijven. Dus heb een account maar dat was het ook. Weet helemaal niet hoe dat werkt.

 5. Hey.
  Wij zijn de generatie die de term LOL uitgevonden hebben. Dat die termen, net als dissen, na zoveel jaar nog gebruikt worden ligt eraan dat hedendaagse tieners niks nieuws kunnen verzinnen.
  So there. Chew on that one.
  Beetje je moeder dissen. Vlegels. That’s so basic.
  Je foto is lit, vlijtig liesje.
  Daenelia recently posted…Simpele week maaltijdenMy Profile

 6. Het maakt mijn zoons niet uit wat ik schrijf of doe 🙂 Al geven ze graag advies als ik erom vraag. Jongste zoon vind dat ik gevoel heb voor natuurfotografie. Leuk, maar voedsel fotograferen kan ik weer niet goed, dan houd ik me liever bij het maken ervan.

 7. Iemand blokkeren:
  1.Tik op zijn/haar gebruikersnaam om het profiel te openen
  2.Tik op (iPhone/iPad) of (Android)
  3.Tik op Gebruiker blokkeren
  Gelukkig zijn hier de kinderen heel blij dat ze een moeder hebben die ook hun termen begrijpt. Zo flapte ik er laatst uit ze een koekwaus was, en ze waren compleet verbaast dat ze me dat hadden horen zeggen. Ze scheppen zelfs op aan hun vrienden dat ik die woorden nog ken hhaha zo kan het dus ook. Nou niet denken dat ik heel de dag zo praat hoor,ik ken de momenten zeg maar (LOL)

 8. LOL, ha, dat is raar zeg, dat je er te “oud” voor bent. Hier en bij de buren in the States wordt het ook gebruikt hoor!!
  Sommige reacties komen niet door op je blog,how come?
  Leuk he de jeugd. Hier vragen ze of ik niet opgelet heb met computerles,lol.
  Haha, zo oud ben ik al(’63).
  Groet, Wilma

 9. En de regering maar mopperen dat 75plussers niet genoeg op internet zitten. Jij bent er gewoon al vroeg bij!
  Goed dat je met de jeugd meedoet hoor Nicole, mogen die pubers van je wel blij mee zijn, zo’n hippe moeder!

  Groet,Greet

 10. Hahaha,grappig! Bij ons is ‘gedist’ alweer uit. Het heet nu ‘wrecked by….’
  Met mijn prive account volgen mijn kids en ik elkaar wel. Zo kan ik ook een beetje volgen wat zij op het worldwide web plaatsen. Maar mijn blog account hou ik apart, in de hoop dat ze niet alles lezen en mij ook wat rust gunnen hahaha

 11. Gewoon doorgaan met Instagram hoor! Ik (66) vind het een leuk medium en doe er veel meer mee dan mijn dochter (42). Ik ben jou direct gaan volgen, je wordt er vanzelf steeds beter mee. En ach, pubers horen dat ook helemaal niet leuk te vinden…. lol 😊 @trudesplace

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.