Reacties

Anime con: mijn dochter ging als Megumin van konosuba — 29 reacties

  1. O ja n.a.v inhoud tas.
    Puzzelboekje inderdaad voor onderweg bij fietstocht zie ik vaak een leuk bankje in de zon dan flesje water drinken en even puzzelen.ook bij dokter of bij treinreis altijd

    Dus ook altijd flesje water bij me.

  2. Wat leuk! En wat goed gedaan van je dochter. Het is zo handig als jonge mensen wat vaardigheden leren, zoals naaien bijvoorbeeld. Kan zo van pas komen in hun leven. En natuurlijk, je creatief kunnen uiten.
    Geef haar maar een grote schouderklop!

    Groet,Greet

    • Dat zal ik doen Greet. Dit soort vaardigheden is inderdaad handig om te hebben. Ze heeft ongeveer een jaar naailessen gehad, en nu kan ze zich dus goed redden achter de naaimachine.

    • Ze heeft ook een tijdlang gespeeld met het idee om in Maastricht een opleiding tot costumiere te doen. Maar op dit moment kiest ze toch voor Engels.

  3. Oooh! Ik kwam haar tegen, ik had bijna mijn hoop opgegeven om een Meguminn tegen te komen! Ze deed haar enigste explosie van de dag voor mij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder