Voor 15 euro om door een ringetje te halen : )

Bij de Hema kocht ik dit leuke jurkje. Ik houd van kleding waarmee ik er, zonder moeite te doen, keurig uit zie : )

hema jurkje

Overigens, naar aanleiding van mijn artikel over kledingmaten: in dit jurkje heb ik ineens een charmante maat S. Terwijl ik normaliter toch een maat 40 draag.

Koop jij wel eens kleding bij de Hema?

29 Responses to Voor 15 euro om door een ringetje te halen : )

 1. Ja, ik koop ook kleding bij de Hema, maar de laatste keer bleek xl ineens veel te wijd te zijn, een blouse en een vest. Zijn ze aan het rommelen met de maten daar?

 2. Ik hadmet Kerst uit de speciale collectie vzn MOMA Een jurkje…. 35 euries….. zeg eruit als 300. Voordeel ….. kan nog 10 jaar mee. Met mijn maat 44 (ooit verwezen naar de wigwam-jurkenshop) is een gewone L super. In de uitverkoop graag leuke jurkjes voor de helft van 19 euro.

  Nocole, één ding, onder zo’n jurkje met foto op internet adviseer ik je (hoe prachtig ook je figuur is in meest 40) een andere ligerie. Dan kun je door naar Vogue Models. XXX

  • Die MOMA collectie vind ik er ook altijd leuk uitzien. Ik koop het nooit, omdat het niet lekker en makkelijk genoeg zit. Maar mijn zusje die haar eigen bedrijf runt draagt het ook!

   Ik ben inderdaad nogal laks met de bh’s. Ik draag er eentje van de Zeeman moet ik bekennen.
   Vlijtig Liesje recently posted…De 3 p’sMy Profile

 3. Leuk jurkje, helaas ben ik geen jurken typje of rokken..
  Vroeger kocht ik veel kleding bij de Hema voor mijn kinderen,en af en toe ook voor mijzelf.Hemdjes kocht ik er ook wel, nu eigenlijk nooit meer, vind het geen prettige winkel meer.

 4. Ze hebben idd leuke jurkjes bij de Hema. Ik heb er ook een paar in de kast hangen. Verder vind ik de basic vestjes erg handig en niet duur. Kinderkleding koop ik ook wel zo af en toe.

Leave a reply

CommentLuv badge