Zonnehoed

Bij mooi weer drink ik mijn koffie van 10 uur graag buiten.

En dan draag ik meestal een zonnehoed! Zo kan ik tenminste lekker rondkijken zonder dat de zon me verblindt. Maar helaas had ik de hoed buiten laten liggen, en het ging regenen. Dus vanochtend kon ik hem niet op, omdat hij nog kleddernat was.

Om de hoed te drogen hing ik hem in de rozenboog van takken die mijn man ooit maakte.

En dat zag er eigenlijk heel mooi uit! Kijk maar:

buiten

Draag jij wel eens een hoed?

23 Responses to Zonnehoed

 1. Leuke foto,mooie hoed.
  Heb ook hoeden
  Draag ze af en toe,
  Zonnehoed,herfst en winter.

  Staat leuk zegt men.

  Ik heb een etalagepop in de kamer en die heeft nu een witte hoed op
  Ik spaar hoedjes

 2. Ik draag geen hoed maar toen ik in Memphis was twee jaar geleden en ik wegens de chemo nog goed moest oppassen voor de zon had ik daar een grote plantershoed gekocht en door omstandigheden is die ginder achter gebleven ik heb daar nog spijt van,die kwam van de winkel waar Elvis zijn eerste gitaar kreeg .

Leave a reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.