Wolky, we have a problem!

Volgens mij hebben ze bij Wolky een flink image probleem.

Want toen ik schreef dat ik mijn Wolky’s wilde dragen bij mijn jurk voor de bruiloft van mijn jongste zus, dachten velen dat ik een paar gezondheidssandalen bedoelde!

Mijn Wolky’s zijn pumps!

Terwijl ik toch een paar heuse pumps heb van Wolky. Ik draag ze elke zondagavond naar dansles. Volgens mij heb ik ze al zo’n 8 jaar. Dus ze zijn in ieder geval goed ingelopen : )

wolky

wolky pump

Waar denk jij aan bij Wolky?

38 Responses to Wolky, we have a problem!

 1. nicole,dat zijn mooie dandschoenen .
  Lijken op carantairs Spaanse flamenco dioen ze ij aan denken.
  En bij Wolky denk ik aan duurzaam,degelijk en kwaliteit.

  Daarbij komt ook Een goede pasvorm.

  En wie bewaard heeft wat .

  Je hebt iets mooi roods er bij oo de foto

 2. mijn moeder heeft ook een paar…
  en ik begrijp dat als je eenmaal wolky´s gehad heb je er op terug blijft komen..

  Ik heb ook zo iets met een ander merk (iets met een kikker, merk is niet meer te lezen) lopen zo lekker, heb ze ook al jaren

 3. Voor mij staan wolky’s inderdaad gelijk aan ” gemakschoenen” wel erg leuke.
  En ook jouw pumps zien er leuk uit, al zou ik er dus geen Wolkys uit halen😉

 4. Toen ik reacties las dat mensen aan gaven dat Wolky echt niet kon naar de bruiloft had ik al z’n idee dat die reageerders een verkeerd beeld hadden. Ik heb ook diverse nette laarsjes van Wolky en die niet degelijk ofzo. Gewoon met iets spitse tenen.
  Uiteraard heeft Wolky ook comfortschoenen die er ook uit zien als comfortschoenen.

 5. Ik heb zelf de Wolky slipper maar ben ervan op de hoogte dat ze ook erg leuke schoenen hebben.
  Ik ga nog steeds voor een bloemtjes schoentje.

 6. Wat grappig, ik dacht ook gelijk aan comfortschoenen 😉 Maar dat zijn die van jou niet hoor! Ik vind het erg mooie pumps en had nooit gedacht dat dit wolky’s zouden zijn. Deze pumps kunnen zeker op een bruiloft! Mijn zusje droeg ook altijd het liefste Wolky’s toen zij nog kapster was, zweerde er zelfs bij. Ik draag het liefste Ecco schoenen op mijn werk, behoort ook tot de comfortschoenen, maar ik vind ze zo lekker lopen 😉

 7. Hahaha, dachten mensen dat echt? Ik ken Walky eigenlijk niet, maar je schoenen zien er zeker niet uit als gezondheidssandalen. Ze zullen van goede kwaliteit zijn als ze er na 8 jaar nog zo uitzien!

 8. Goede kwaliteit schoenen maar in alle modellen best wel oubollig. Zeker niet alleen gezondheidssandalen idd, maar wel wat oubollig. Geen van hun modellen zal ik snel aandoen naar een feestje. Sorry, ook jouw dansschoenen niet.

 9. De Wolky’s die ik 35 jaar geleden ooit had, waren stevige veterschoenen met een gezondheidslabel. De hielen waren lager dan de voorvoet. Een beetje het omgekeerde van schoenen met een lage hak dus. Echt lekker lopen deden ze niet, maar ze waren wel héél plat!

 10. Wolky’s toch over het algemeen een wat ‘lompere’ schoen, al draag ik ze erg graag! Heb zelf nu een gymp van wolky waar mijn zooltjes perfect in passen!

  Je schoenen zijn erg leuk! Recent niet meer zoiets gezien van Wolky!

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.