28 Responses to Kat en hond

 1. wat een lieve foto’s zeg, wij hebben 4 honden, het zijn een Jack Russell (7 jr.), een Engelse Basset (9 jr.), een Shar Pei (11 jr.) en een Westie (13 jr.),en dat gaat heel goed samen.

 2. Awwww een mini-kat 🙂
  Onze hond en de twee katten gaan prima met elkaar om. Het is niet altijd makkelijk, maar ze hebben wel geaccepteerd dat we hier met z’n allen wonen. De hond is het maatje van de kater, de kater is hopeloos verliefd op de poes, en de poes heeft de hond duidelijk gemaakt dat zij de baas is.
  Chi kijkt me op dit moment aan, met z’n vossenoortjes, alsof hij wil zeggen ‘ik doe maar alsof hoor’.
  Daenelia recently posted…GIMP grafisch programma: tutorialMy Profile

 3. Gezellig knus en warmte van elkaar.
  Op schoot of in de mand
  Daarbij zet jij je zorgen dromerig aan de kant.
  Even niet internetten geen digitaal verkeer om je heen
  Bij de beestjes even stil alleen.

  Geen dieren meer.
  Woon alleen en wil andere niet lastig vallen met mijn evt zorgen .

 4. Wij hebben sinds vorige week dinsdag een dwergkonijntje. Superzacht en schattig! Laat zich door de meiden (5 en 7) aaien en versjouwen. Ik ben haar nu aan het afharden, zodat ze buiten in de tuin kan wonen: elke ochtend naar buiten, en ‘s avonds vlak voordat we gaan slapen weer naar binnen. Nu het steeds warmer wordt, gaat dat gemakkelijker. Ik moet nog even kijken hoe ze op een regenbui reageert. Als het goed is, hupt ze in haar hokje. Wij hebben altijd een konijn gehad, het zijn superhuisdieren.

 5. Hier een hond en een kat. Kat was er eerder dan de hond en heeft haar geleerd wat hij wel en niet “acceptabel gedrag” vindt.
  Ze accepteren elkaar volledig, als we terugkomen van wandelingen met de hond,staat de kat ons al achter de voordeur op te wachten. Zodra we binnen zijn krijgt de hond kopjes en lopen ze met zijn tweetjes de kamer weer in.
  Hoor en lees ook wel eens andere verhalen, heerlijk toch wanneer het harmonieus kan?

 6. Wat schattig die twee.Ziet er erg knus uit ! Ja een hond en kat gaan heel goed samen.Wij hebben nu hier geen huisdieren meer. Maar in het verleden waren er ooit 3 honden en 7 katten en alles kon heel erg goed met elkaar. De katten lagen altijd bij de bruine labrador. Erg mooi en lief om te zien.Ik heb ook nooit zo goed begrepen waar het vandaan komt dat een kat niet met een hond samen zou kunnen gaan. Vechten als kat en hond spreuken.Ik denk als een kat en hond samen op groeien dat dat prima gaat. natuurlijk zullen er ook best honden zijn die niet met een kat door een hondemandje kunnen of een poes die een hoge rug maakt bij het zien van een hondje.
  Diana recently posted…Als je een wens mag doenMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.