Gekreukte was in de droogtrommel ontkreuken voor luie huisvrouwen

gekreukte wasAls de was klaar is, moet je hem eigenlijk onmiddellijk uit de wasmachine halen en ophangen. Of in de droogtrommel doen. En als je de was in de droogtrommel doet, is het weer zaak om de kleding er uit te halen zo gauw het programma klaar is.

Want laat je de was te lang in de wasmachine of droogtrommel zitten, dan komen er kreukels in.

En gekreukte kleding is gewoon niet een goede look om te dragen. Tenzij het om een crinkle rok gaat.

Toch vaak gekreukte was…

Hoewel ik weet dat ik de was er meteen moet uithalen, vergeet ik dat toch nog regelmatig. Of ik vergeet het niet, maar dan moet ik eerst nog wat anders doen. En als ik dat gedaan heb, moet ik eerst nog weer wat anders doen. Net zo lang totdat mijn was dus gekreukt is.

Gelukkig is er een snelle, en makkelijke methode om gekreukte was minder gekreukt te maken.

Gekreukte was in de droogtrommel ontkreuken voor luie huisvrouwen

Men neme een handdoek.

Maak die handdoek nat met koud water. Maar niet zo nat dat hij druipt. Doe de vochtige handdoek bij de droge was in je droogtrommel. En draai het programma gedurende 15 en 20 minuten. Hoe lang is afhankelijk van hoeveel er in je droogtrommel zit.

Na zo’n 20 minuten stop je het programma, en als het goed is, is je kleding ontkreukt! Vergeet dit keer niet de was er wel op tijd uit te halen!

N.B. Uiteraard kun je de was ook gewoon netjes strijken. Maar deze post is speciaal voor vrouwen die daar dus geen zin in hebben ; )

Hoe ga jij om met gekreukte was?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: