Fris bed: supermakkelijk!

kussenEr gaat niets boven fris gewassen lakens om ‘s avonds tussen te glijden. Ze voelen dan altijd extra glad vind ik. Ik verschoon de bedden dan ook 1 keer per week helemaal.

Frisheid vasthouden: simpele truc

Om die eerste frisheid tussendoor vast te houden, hang ik tegenwoordig mijn hoofdkussen ‘s ochtends uit het raam. Als ik dan ‘s avonds mijn vermoeide hoofd neer vlei, dan ruikt het fris en schoon!
Alle muizenissen van de nacht ervoor zijn weggewaaid met de wind.

En het is een snelle en makkelijke manier om een fris gevoel te geven aan je beddengoed. Want als het hoofdkussen fris ruikt, en dan voelt het hele bed weer frisser.

Hoe houd jij je beddengoed fris?

24 Responses to Fris bed: supermakkelijk!

  • Dat vind ik ook Mama Lifestyle. Dat voelt ook gewoon zo fijn. Mijn kraamhulp leerde mij de truc om het dekbed op een bepaalde manier terug te vouwen aan het voeteneinde. Zo luchtte het bed, en zag het er toch netjes uit.
   Vlijtig Liesje recently posted…KeukenschortMy Profile

 1. Oh wat ben ik dan een slechte huisvrouw. Ik verschoon bed slechts 1x per 2-3 weken, we vinden dat bieden voldoende gelukkig. OOk stoffen en zuigen doe ik dan de dag erna pas dan is het stof van opschudden dekbed etc gaan liggen.

  Bes is wel altijd opengeslagen en raam staat bijna hele dag open.

  Vandaag is toevallig DE dag.

 2. De kussens worden hier dagelijks (bij droog weer) in het open raam gezet.
  Het dekbed hang ik nóóit uit het raam, dat vind ik zo vies, dan zie je die dekbedden tegen de bakstenen aan hangen. Yuk!
  Wel bij zonnig en droog weer leg ik ze over de droogmolen even te luchten.
  Het bed wordt ‘s morgens opengeslagen en pas tegen einde van de dag dicht.
  Dat maakt het ook lekker fris!

 3. De kussens staan hier elke dag in het open raam, maar het dekbed uit het raam hangen vind ik altijd een beetje vies. Lekker voor de frisse lucht, maar dan hangt het hier op de (stoffige) bovenkant van het zonnescherm, dus dat doe ik maar niet. ‘s Morgens sla ik het open en tegen deavond gaat het pas weer dicht. Het raam staat heel de dag open dus fris is het toch wel 🙂

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.