Bloemen schoenen

Posted mei 16, 2016 in Huishoudelijke beslommeringen / 36 Comments

Omdat ik geen bloemenjurk aan kan naar de bruiloft van mijn zus, overweeg ik halfslachtig om bloemenschoenen te kopen. Maar toen ik van de week in een schoenenwinkel was, zakte de moed me in mijn huidige schoenen. En ik dacht ineens: ‘Wat een gedoe! Ik heb geen zin meer. Ik doe gewoon mijn zwarte Wolky’s wel aan!’

Eenmaal thuis heb ik toch nog even ‘schoenen met bloemen’ gegoogled. Hier onder zie je een paar voorbeelden van wat ik vond.

ballerina
Bijoux gebloemde ballerina 59,95
Anna Field peeptoe 24,95
Anna Field pump
rockport pump
Rockport pump 109,-
van haaren
Van Haaren

Wat vinden jullie? Is het wat?


36 responses to “Bloemen schoenen

  • Rose

   Hoi Vlijtig Liesje, ik zou voor de ballerina s gaan! Het nadeel van de punps is dat, als je er de hele dag op gaat lopen, s avonds gebroken ben! Of je moet die pumps heeel goed inlopen! Natuurlijk weet ik niet of jij wel makkelijk een hele dag op pumps kunt lopen, dus de keus is moeilijk! Ballerina s kunnen best wel heel elegant zijn, als je er de juiste kleding bij hebt! Dus…. ik heb je niet veel geholpen, haha, maar ik zou zeker geen wolky s kiezen, kan je geen andere leuke schoen opleuken? Heb ik wegens geldgebrek of zuinigheid wel eens gedaan met stoffen bloemen als corsage te koop bij Hen M, kijk daar maar eens,succes!!en…v.pl. alvast

   • Ik ben totaal geen hakken gewend, en ik heb inderdaad mijn twijfels bij de hakken van de schoenen in de plaatjes. Ik viel vooral voor de bloemen en heb even niet naar praktisch gekeken moet ik bekennen.

    Mijn Wolky’s zijn overigens ook pumps. Ik draag ze altijd naar dansles. Volgens mij denkt iedereen dat het een soort Birkenstocks zijn!

 1. Wilma

  Nee Wolkys onder een feestelijke jurk is geen gezicht. Ik vind die bloemenschoenen wel heel vrolijk en aangezien je een laarzen en Wolky type bent zou ik voor de comfortabele en platte ballerina’s gaan. Lijkt me leuk staan!

 2. Louloudi

  De ballerina’s zijn leuk ! Schoenen maken vaak een outfit mooi/leuk. Heb je aan mooie jurk aan en daaronder een paar minder mooie schoenen dan is het jammer van de jurk. Heb je een paar prachtige schoenen aan met een ‘gewone’ jurk dan zie je er wel heel goed uit. Deze tip kreeg ik jaren geleden van iemand die het weten kan. En het klopt altijd .
  Van pumps hou ik niet, als ik naar de foto’s kijk krijg ik al pijn in mijn voeten !

 3. Noor

  De ballerina’s zijn geweldig leuk! En die kan je ook nog ‘gewoon’ aan ná de bruiloft! Geen wolky’s onder een feestjurk doen hoor 🙁

 4. martine

  Gebloemde schoenen zou ik nooit kopen aangezien die niet ‘overal’ bij passen.Ik zou eerder opteren voor een paar platte ballerina’s in effen kleur.

 5. Anke

  Ligt eraan hoe de wolky’s eruit zien, toch? Een ballerinamodel met bandje lijkt me te doen.
  Als je van jezelf weet dat je ze nooit meer gaat dragen is €60,- best een uitgave…

 6. Waarom kan je geen bloemenjurk aan?
  Wat voor schoenen heb je normaal aan. Er zit nog zoveel tussen een pump met hakken van 10 cm of een leuk queenie hakje. Of een mooi zomersandaaltje met open teen.

  Succes!

 7. greet

  Ach lieve schat wat een stress toch voor een feestje.
  Ik had je niet ingeschat als iemand die voor één gelegenheid kleding en zelfs schoenen koopt. Je moet wel heel veel van je zus houden dat je dat voor haar doet.
  Ik hoop vooral dat je die dag plezier hebt.

  Groet,Greet

  • Ja, ik ben het ook wel een beetje zat nu moet ik zeggen. Vandaar dat ik neig naar mijn Wolky’s. Ik vind het wel goed geweest. En inderdaad: ik ben niet iemand die schoenen koopt om ze 1 keer te dragen eigenlijk.

 8. Sonja

  Met verbazing heb ik je die jurk wel en die jurk niet en dit mag wel en dat mag niet stukjes over de bruiloft gevolgd. En er moet me iets van het hart: als het mijn zus was, kon ze de pot op met haar wensen. Ik kan me voorstellen dat een spijkerbroek met legerschoenen niet op prijs wordt gesteld maar verder mag iedereen toch dragen waar hij/zij zich goed in voelt? Doe lekker gebloemde schoenen aan als je daar zin in hebt, en steek je haar leuk op met een mooie bloemcorsage er in. Een gebloemd horlogebandje doet het ook goed. Het is een trouwerij hè! Dus feest!

 9. Welke jurk gaat het nou precies worden? Die zwarte? Ik heb even geen Wolkys voor ogen hoe die eruit zien. Maar als ik dan zou moeten kiezen zeg ik die lage maar ook ivm de hele dag staan. Alhoewel met een klein hakje wel wat vrouwelijker is. Lastig hoor allemaal.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.