Reacties

Eigenlijk zou ik moeten... — 40 reacties

  1. Ik stond vanochtend om kwart over negen de ramen al te lappen en moet zo direct nog even de stal doen. Geen vervelende klusjes met dit mooie weer.
    Geniet van het het mooie weer Nicole en je benen mogen best een beetje bruin worden (dus die rok kan wel wat omhoog, alleen niet voor de foto :) )

  2. Ik zit net bij te komen van geploeter in de tuin. phoe wat een klus is dat weer zo na de winter, maar het is heerlijk buiten de vogels schenken me een mooi consert dus ik klaag niet hoor, ik geniet! Het binnen werk komt wel weer als het weer gaat regenen.
    Verder groot gelijk dat je even lekker een boek er bij neemt hoor Nicole.

  3. OKay. Heel gek, ik sta er zelf ook van te kijken. Maar ik heb dus vandaag op mijn vrije dag juist héél veel gedaan in huis. Ten eerste omdat ik weet dat het een prachtig weekend wordt, en ik liever alvast wat 'voorwerk' doe, zodat we straks samen in de zon kunnen zitten of lekker met de hond weg kunnen. Want ja, we delen de huishoudtaken, maar als ik moet kiezen dan gun ik ons liever een huishoud-licht weekend deze keer.
    En ten tweede wil ik volgende week ook niet te veel te doen hebben, want dan staan er andere dingen gepland.
    Dat neemt niet weg dat ik nu even lekker lang met de hond ga wandelen.

  4. Ja geniet er van en lekker bijlezen ook nuttig en leuk.

    Ik zie je gezicht niet .,jammer

    Ik heb een biggetje
    Gezellig beestje is mijn tuin aan het inspekteren en maakt gezellige brommuziek en zijn staartje gaat open neer.

  5. Ik word vooral blij dat de zon schijnt :-)
    Ik heb net de tweede was in de machine gedaan. Het is goed weer om te wassen. Verder rommel ik vandaag rond in huis en ga zo de kamer doen. Vanavond lekker een blokje om en morgen gaan we wat in de tuin doen. En zometeen ga ik mijn ah moestuinbakjes uitzoeken. Ik wil vooral kruiden en bladgroente zaaien. Doe ik morgen en dan ook meteen wat andere bloemen voorzaaien.
    Vanochtend al vroeg boodschappen gedaan dn weer terug naar de brillenwinkel omdat mijn bril niet helemaal goed stond. Dat is nu een heel stuk beter en laatst schreef je over kapsels. Ik ben er uit. Ik houd voorlopig mijn vlecht, deze bril heeft een lievere uitstraling :-)

    • Ah, fijn dat je er uit bent VeggieMo, wat betreft je haar. Een vlecht vind ik ook zeker mooi altijd. En een bril met een lievere uitstraling klinkt goed. Veel monturen zijn nu inderdaad vrij hard.

  6. Het weer beïnvloedt mij zeker!! Ik kan niet binnen zitten met dit mooie weer! eindelijk !! Ben in de tuin bezig geweest, is wel nodig zo na de winter, en veel met de hond gelopen. Je moet er van genieten als het kan.

    • Precies dat gevoel heb ik ook. Zo vaak is het nou ook weer niet mooi weer in Nederland. Dus als de zon dan schijnt voel ik me verplicht om er in te gaan zitten : )

  7. Vorig weekend kreeg ik juist de kriebels om heel veel te doen, ramen open, muziek aan en flink aan de slag. Maar ik ken het gevoel wat je hebt heel goed. Lekker in de tuin met een boek is gewoon veel fijner dan poetsen.

  8. In huis niet veel gedaan, wasmachine en vaatwasser aan het werk gezet, blog getypt en vanmiddag in de tuin puin geruimd, overwoekerende bramenstruik gesnoeid. Daarna lekker stukje gefietst en naar de kinderboerderij geweest met Elaiza. Lekker van het weer genoten en genog gedaan, nu gestrekt op de bank.

  9. Vandaag ondanks dat ik vrij was van mijn werk veel gewerkt, druk met één van mijn vrijwilligers baantjes. Wel hebben we genoten van een heerlijke lunch op een terrasje! Maar verder... nee niet veel gedaan in het huishouden maar ook niet te lang in het zonnetje gezeten.

    Het weekend verwacht ik dat het zeker invloed heeft, ik moet nog strijken maar ben bang dat ik alleen even strijk wat we nodig hebben ;)

  10. Wat heb je weer een geweldige rok aan. Jij kan dat hebben :)
    Hier ook vandaag heel weinig gedaan, zulk mooi weer joh!
    Als je buiten zit wordt het binnen ook niet pekkig he ;)

    • Dank je! Het is een jersey Laura Ashley rok die ik jaren geleden kocht op eBay. Hij is zo versleten dat hij op bepaalde plekken doorzichtig is geworden helaas. Dus ik ben bang dat hij niet meer zo lang heeft.

  11. Groot gelijk! Al zit ik pas echt lekker als mijn huisje schoon is. Maar.. Morgen is er weer een dag ???? genieten dus, ook komend weekend wordt heerlijk zeggen ze.

    • Ik snap wat je zeg Yvonne. Dat heb ik zelf meestal ook: eerst moet het werk gedaan zijn, anders zit ik niet prettig. Maar nu vond ik de zon zo belangrijk dat ik het gevoel dat ik eerst moest werken aan de kant heb geduwd.

  12. Ja eigenlijk zal ik eerlijk zijn als ik zo lekker zou zitten in een stoel met een heerlijk boek dan weet ik zeker dat ik eigenlijk veeeeeeeeeel liever blijf zitten dan....
    maar die melkflessen ( moest even lachen) vallen best nog mee hoor Hier zijn we net casper het spookje samen.daar mag ook nodig wat zon aan te pas komen.
    Ik denk dat je sterk in je badslippers moet staan om met heerlijk weer weer naar binnen te gaan en te doen wat je moet doen. of je zou het lekker s'morgens al heel erg vroeg moeten doen . dat je de rest van de dag nog voor je hebt.

    • Ja, 's ochtends is dan inderdaad de beste tijd. Om die reden werk ik altijd 's ochtends in de tuin. Dan ben ik daar tenminste klaar mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder