40 Responses to Eigenlijk zou ik moeten…

 1. Ik zit net bij te komen van geploeter in de tuin. phoe wat een klus is dat weer zo na de winter, maar het is heerlijk buiten de vogels schenken me een mooi consert dus ik klaag niet hoor, ik geniet! Het binnen werk komt wel weer als het weer gaat regenen.
  Verder groot gelijk dat je even lekker een boek er bij neemt hoor Nicole.

 2. OKay. Heel gek, ik sta er zelf ook van te kijken. Maar ik heb dus vandaag op mijn vrije dag juist héél veel gedaan in huis. Ten eerste omdat ik weet dat het een prachtig weekend wordt, en ik liever alvast wat ‘voorwerk’ doe, zodat we straks samen in de zon kunnen zitten of lekker met de hond weg kunnen. Want ja, we delen de huishoudtaken, maar als ik moet kiezen dan gun ik ons liever een huishoud-licht weekend deze keer.
  En ten tweede wil ik volgende week ook niet te veel te doen hebben, want dan staan er andere dingen gepland.
  Dat neemt niet weg dat ik nu even lekker lang met de hond ga wandelen.
  Daenelia recently posted…Kip! Koop een kip pakket is binnenMy Profile

 3. Ja geniet er van en lekker bijlezen ook nuttig en leuk.

  Ik zie je gezicht niet .,jammer

  Ik heb een biggetje
  Gezellig beestje is mijn tuin aan het inspekteren en maakt gezellige brommuziek en zijn staartje gaat open neer.

 4. Ik word vooral blij dat de zon schijnt 🙂
  Ik heb net de tweede was in de machine gedaan. Het is goed weer om te wassen. Verder rommel ik vandaag rond in huis en ga zo de kamer doen. Vanavond lekker een blokje om en morgen gaan we wat in de tuin doen. En zometeen ga ik mijn ah moestuinbakjes uitzoeken. Ik wil vooral kruiden en bladgroente zaaien. Doe ik morgen en dan ook meteen wat andere bloemen voorzaaien.
  Vanochtend al vroeg boodschappen gedaan dn weer terug naar de brillenwinkel omdat mijn bril niet helemaal goed stond. Dat is nu een heel stuk beter en laatst schreef je over kapsels. Ik ben er uit. Ik houd voorlopig mijn vlecht, deze bril heeft een lievere uitstraling 🙂

 5. Vorig weekend kreeg ik juist de kriebels om heel veel te doen, ramen open, muziek aan en flink aan de slag. Maar ik ken het gevoel wat je hebt heel goed. Lekker in de tuin met een boek is gewoon veel fijner dan poetsen.
  Margriet recently posted…KimMy Profile

 6. In huis niet veel gedaan, wasmachine en vaatwasser aan het werk gezet, blog getypt en vanmiddag in de tuin puin geruimd, overwoekerende bramenstruik gesnoeid. Daarna lekker stukje gefietst en naar de kinderboerderij geweest met Elaiza. Lekker van het weer genoten en genog gedaan, nu gestrekt op de bank.

 7. Vandaag ondanks dat ik vrij was van mijn werk veel gewerkt, druk met één van mijn vrijwilligers baantjes. Wel hebben we genoten van een heerlijke lunch op een terrasje! Maar verder… nee niet veel gedaan in het huishouden maar ook niet te lang in het zonnetje gezeten.

  Het weekend verwacht ik dat het zeker invloed heeft, ik moet nog strijken maar ben bang dat ik alleen even strijk wat we nodig hebben 😉

 8. Wat heb je weer een geweldige rok aan. Jij kan dat hebben 🙂
  Hier ook vandaag heel weinig gedaan, zulk mooi weer joh!
  Als je buiten zit wordt het binnen ook niet pekkig he 😉

 9. Ja eigenlijk zal ik eerlijk zijn als ik zo lekker zou zitten in een stoel met een heerlijk boek dan weet ik zeker dat ik eigenlijk veeeeeeeeeel liever blijf zitten dan….
  maar die melkflessen ( moest even lachen) vallen best nog mee hoor Hier zijn we net casper het spookje samen.daar mag ook nodig wat zon aan te pas komen.
  Ik denk dat je sterk in je badslippers moet staan om met heerlijk weer weer naar binnen te gaan en te doen wat je moet doen. of je zou het lekker s’morgens al heel erg vroeg moeten doen . dat je de rest van de dag nog voor je hebt.
  Diana recently posted…Inspiratie en inzicht door kaartleggenMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge