Vruchtenhagelhuisjes van de Aldi

vruchtenhagelIk was maandagochtend bij de Aldi, en zag daar zogenoemde vruchtenhagelhuisjes staan.

Ik had het bijna gekocht, alleen maar vanwege de verpakking. Want bij ons thuis zijn eigenlijk niet echt liefhebbers voor vruchtenhagel. Maar in gedachten zag ik al een pittoresk dorpje, gemaakt van deze leuke vruchtenhagelhuisjes.

Zo’n doosje kost maar 1,49 en je kunt er dus een heel dorp mee bouwen!

Koop jij wel eens iets omdat de verpakking zo leuk is?

Comments

 1. Ik heb ook een keer de fout begaan om een pak te kopen. Om dezelfde reden als jij… Ook onze kinderen houden niet veel van vruchtenhagel maar ze aten deze wel omdat er een soort van snoepjes tussen zaten… de verpakking? Daar keken ze niet eens naar! Erg hè, dat je als moeder zo beinvloed wordt door een leuk uiterlijk.

  • Ik ben wel blij dat ik niet de enige ben Jet : )

   Dat van die snoepjes herken ik ook. Die zaten een tijdje in de Venz hageslag, een van de weinige A-merken die ik koop. Ineens wou iedereen die hagelslag, vanwege de snoepjes.

 2. Nee, al word ik er wel naar toegetrokken en is de verleiding groot om het te kopen. Gek eigenlijk dat we ons zó laten beïnvloeden door een verpakking of hoe iets eruit ziet.

 3. Nee ik koop zelf nooit iets omdat de verpakking zo mooi is. En zeker niet als het hier niet gegeten wordt. Als ik iets wil kopen dan wil ik nog wel eens op de verpakking afgaan. Maar dat is het laatste jaar ook niet meer, want ik probeer zoveel mogelijk zonder suiker te kopen.

 4. En of ik verpakkingsgevoelig ben!
  Al beni k nog meer te porren voor aanbiedingen, die vaak helemaal geen aanbieding bleken et zijn… Zucht!

 5. Wat een grappige huisjes. Mijn zoontje houdt wel van vruchtenhagel. Maar hier hebben we nog 3 pakken op voorraad. Maar anders zou ik ze zo halen.

 6. VeggieMo says:

  Ik heb dat eigenlijk alleen met bonmaman jam. Die potten plus deksel zij zo leuk 🙂
  En de aardbeienjam en de abrikozenjam vind ik erg lekker.
  Verder kijk ik wel altijd naar de verpakking en lees ik heel veel etiketten omdat we hier lang niet alles kunnen eten.

 7. Nope.. ;o)

  (en omdat dat te weinig woorden volgens je website is, hier nog een paar extra woorden..) ;o)

 8. Jazeker…het oog wil ook wat…ziet er leuk uit bij het ontbijten/brunchen/lunchen

 9. Als ik we het niet gebruiken koop ik het ook niet, maar de verleiding is wel groot. Ik vind het een erg leuke verpakking. Onze kinderen vinden vruchtenhagel wel lekker, onze dochter noemt het altijd “snoephagel”

 10. Ziet er wel erg leuk uit ja! Maar ik zelf ben ook niet echt van de vruchtenhagel! 😛 -x-

 11. Ze zijn zeker leuk… nee ik koop niet iets om de verpakking! Ik ben wat dat betreft echt een type dat vooral praktisch dergelijke boodschappen doet.

 12. Dat is een leuke verpakking. Ideaal ook voor kindjes om mee te knutselen. En het kost nog niet zoveel.

 13. Wat leuk, wij eten wel vruchtenhagel, ik denk dat ik wel overstag zou gaan.

 14. Wat leuk zeg! Ik heb ze nog niet zien staan. Ja toevallig heb ik laats de grote pot Nutella chocoladepasta gekocht voor Ellis. Ik noem haar altijd lieffie en nu o je zelf een sticker om de glazen pot kopen en zo het bekende logo je eigen maken door bv een naam of liefkoosnaam. Ze vond het super ief alleen is de inhoud inmiddels gedaald tot bodem en niet door Ellis! Germ…..

 15. Echt heel leuk! Misschien hebben ze ook zulke doosjes met chocoladehagel binnenkort :-).

 16. liesbet says:

  Vruchtenhagel ken ik niet maar ik veronderstel dat het een soort gesuikerde korreltjes zijn met kunstmatige vruchtensmaak en kleurstof…. Dergelijk broodbeleg koop ik zowiezo niet en ik koop zeker niets omwille van een leuke verpakking.
  In onze Aldi heb ik nog nooit vruchtenhagel gezien dus ik veronderstel dat het assortiment in Nederland niet identiek is of in Belgie.

 17. Mijn fantasie wordt er ook altijd door geprikkeld, door dit soort initiatieven. Maar… wij houden ook niet van vruchtenhagel. 😉

 18. Ik koop veel te veel omdat het er leuk uitzien 🙂

  Maar deze zou ik nu niet kopen omdat ik probeer wat minder suiker te eten en als ik het in de kast zet, komt dat niet goed vrees ik;

 19. Ah leuk Jay is er gek op!

 20. Ja die zijn inderdaad wel heel leuk 🙂 Ik denk niet dat ze die in de Belgische aldi hebben. Wij zijn niet zo’n hagelslag volk 🙂

 21. Wat een leuke doosjes! Ik had ze nog niet gezien bij de aldi

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: