Vruchtenhagelhuisjes van de Aldi

vruchtenhagelIk was maandagochtend bij de Aldi, en zag daar zogenoemde vruchtenhagelhuisjes staan.

Ik had het bijna gekocht, alleen maar vanwege de verpakking. Want bij ons thuis zijn eigenlijk niet echt liefhebbers voor vruchtenhagel. Maar in gedachten zag ik al een pittoresk dorpje, gemaakt van deze leuke vruchtenhagelhuisjes.

Zo’n doosje kost maar 1,49 en je kunt er dus een heel dorp mee bouwen!

Koop jij wel eens iets omdat de verpakking zo leuk is?

31 Responses to Vruchtenhagelhuisjes van de Aldi

 1. Ik heb ook een keer de fout begaan om een pak te kopen. Om dezelfde reden als jij… Ook onze kinderen houden niet veel van vruchtenhagel maar ze aten deze wel omdat er een soort van snoepjes tussen zaten… de verpakking? Daar keken ze niet eens naar! Erg hè, dat je als moeder zo beinvloed wordt door een leuk uiterlijk.

 2. Nee ik koop zelf nooit iets omdat de verpakking zo mooi is. En zeker niet als het hier niet gegeten wordt. Als ik iets wil kopen dan wil ik nog wel eens op de verpakking afgaan. Maar dat is het laatste jaar ook niet meer, want ik probeer zoveel mogelijk zonder suiker te kopen.

 3. Ik heb dat eigenlijk alleen met bonmaman jam. Die potten plus deksel zij zo leuk 🙂
  En de aardbeienjam en de abrikozenjam vind ik erg lekker.
  Verder kijk ik wel altijd naar de verpakking en lees ik heel veel etiketten omdat we hier lang niet alles kunnen eten.

 4. Wat leuk zeg! Ik heb ze nog niet zien staan. Ja toevallig heb ik laats de grote pot Nutella chocoladepasta gekocht voor Ellis. Ik noem haar altijd lieffie en nu o je zelf een sticker om de glazen pot kopen en zo het bekende logo je eigen maken door bv een naam of liefkoosnaam. Ze vond het super ief alleen is de inhoud inmiddels gedaald tot bodem en niet door Ellis! Germ…..
  Diana recently posted…Griep, hoe was het ook alweer?My Profile

 5. Vruchtenhagel ken ik niet maar ik veronderstel dat het een soort gesuikerde korreltjes zijn met kunstmatige vruchtensmaak en kleurstof…. Dergelijk broodbeleg koop ik zowiezo niet en ik koop zeker niets omwille van een leuke verpakking.
  In onze Aldi heb ik nog nooit vruchtenhagel gezien dus ik veronderstel dat het assortiment in Nederland niet identiek is of in Belgie.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.