Reacties

Vruchtenhagel Aldi: in mooie Vruchtenhagelhuisjes! — 31 reacties

  1. Ik heb ook een keer de fout begaan om een pak te kopen. Om dezelfde reden als jij... Ook onze kinderen houden niet veel van vruchtenhagel maar ze aten deze wel omdat er een soort van snoepjes tussen zaten... de verpakking? Daar keken ze niet eens naar! Erg hè, dat je als moeder zo beinvloed wordt door een leuk uiterlijk.

    • Ik ben wel blij dat ik niet de enige ben Jet : )

      Dat van die snoepjes herken ik ook. Die zaten een tijdje in de Venz hageslag, een van de weinige A-merken die ik koop. Ineens wou iedereen die hagelslag, vanwege de snoepjes.

    • Ja, dat doen de fabrikanten en marketing mensen eigenlijk wel heel goed. De dozen van die vruchtenhagel van de Aldi zien er ook zo pittoresk uit, dat spreekt me erg aan.

  2. Nee ik koop zelf nooit iets omdat de verpakking zo mooi is. En zeker niet als het hier niet gegeten wordt. Als ik iets wil kopen dan wil ik nog wel eens op de verpakking afgaan. Maar dat is het laatste jaar ook niet meer, want ik probeer zoveel mogelijk zonder suiker te kopen.

    • Oh ja, dat heb ik ook wel eens. Gewoon omdat er opstaat dat het een koopje is, trap je er soms in. Want dan lijkt het net alsof je heel slim bezig bent als je het koopt.

  3. Ik heb dat eigenlijk alleen met bonmaman jam. Die potten plus deksel zij zo leuk :-)
    En de aardbeienjam en de abrikozenjam vind ik erg lekker.
    Verder kijk ik wel altijd naar de verpakking en lees ik heel veel etiketten omdat we hier lang niet alles kunnen eten.

    • Ik snap wat je bedoelt VeggieMo. Die potten zijn inderdaad erg leuk om te zien. Ze passen wel bij die leuke huisjes van de Aldi met hun nostalgische uitstraling.

  4. Als ik we het niet gebruiken koop ik het ook niet, maar de verleiding is wel groot. Ik vind het een erg leuke verpakking. Onze kinderen vinden vruchtenhagel wel lekker, onze dochter noemt het altijd "snoephagel"

  5. Wat leuk zeg! Ik heb ze nog niet zien staan. Ja toevallig heb ik laats de grote pot Nutella chocoladepasta gekocht voor Ellis. Ik noem haar altijd lieffie en nu o je zelf een sticker om de glazen pot kopen en zo het bekende logo je eigen maken door bv een naam of liefkoosnaam. Ze vond het super ief alleen is de inhoud inmiddels gedaald tot bodem en niet door Ellis! Germ.....

  6. Vruchtenhagel ken ik niet maar ik veronderstel dat het een soort gesuikerde korreltjes zijn met kunstmatige vruchtensmaak en kleurstof.... Dergelijk broodbeleg koop ik zowiezo niet en ik koop zeker niets omwille van een leuke verpakking.
    In onze Aldi heb ik nog nooit vruchtenhagel gezien dus ik veronderstel dat het assortiment in Nederland niet identiek is of in Belgie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder