‘Ben je nou helemaal van de pot gerukt, Christian Grey?!’

De greyboekentrilogie Fifty Shades of Grey heb ik best met plezier gelezen.

Ik houd wel van getormenteerde mannen, die in een prins veranderen als ze de juiste vrouw ontmoeten. Dus was ik benieuwd naar het boek Grey, met daarin het perspectief van de mannelijke hoofdpersoon, Christian Grey. Maar hoe meer ik Christian leerde kennen, hoe meer zin ik kreeg om hem een flinke oorvijg te geven.

Mijn review van het boek Grey, van E.L. James lees je op mijn blog over boeken.

13 Responses to ‘Ben je nou helemaal van de pot gerukt, Christian Grey?!’

  1. Zo bizar, vanaf het begin dat deze reeks uit kwam spreekt het me niet aan. Ik heb heel even zo gezet, het moet toch goed zijn als het zo hot en happening is over de hele wereld, maar nee, niet voor mij

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.