Reacties

Mogelijke jurk voor het huwelijk van mijn zus? — 51 reacties

  1. Wouw mooie jurk.

    Met een mooi zwart jasje er over en zwarte schoenen met een hakje .
    Haar op een dotje

    Lippenstift en moeder gaat uit

  2. ik vind dat je moet dragen waar je je goed en feestelijk in voelt! Ik vind het een feestelijk jurkje, en idd met aangepast kapsel en een effen jasje eroverheen.. :)

  3. Ik vind dat deze prima kan voor een bruiloft. Om hem een nettere uitstraling te geven zou ik een iets bredere rode centuur erbij zoeken en rode pumps. Hoeft echt niet perse effen te zijn. Het is ook belangrijk bij jezelf te blijven. Ik weet zeker dat je zus dat ook belangrijk vindt. Mascha.

    • Dat vind ik een mooi idee Mascha: dat mijn zus het ook belangrijk vindt dat ik mezelf ben. Dat ben ik met dit jurkje echt zeker. Ik vind het echt prachtig, en het is lang geleden dat ik een jurk zo leuk vond.

  4. Erg leuke jurk, ik zou hem gewoon aandoen. Je moet dragen waar je je goed in voelt toch? Mooie schoen eronder, lekker opgedoft en gaan met die banaan. Al die do and don'ts, je zou er kriebelig van worden..... ????????

  5. Super Nicole, echt heel vrolijk.
    En aangezien het feest is, past dit precies!
    Effen vind ik persoonlijk niet mooi meestal, ik zou zelf ook voor fleurig kiezen net als jij.Waarom moet het zo opgedirkt,gewoon lekker jezelf blijven hoor.

  6. Wow, mooi hoor!
    Jij bent jij, dat zal je zus ook weten. Zoals ik je hier in de loop van de tijd meemaak, past dit jurkje echt bij je. Als ik zou trouwen, zou je in deze jurk in elk geval welkom zijn :)

  7. Ik vind het jurkje echt bij jou passen, zoals ik je de afgelopen jaren op je blog heb "leren kennen.
    Als je echt twijfelt, waarom dan niet even overleggen met je zusje?

  8. Ik vind dat je kledij moet aandoen waar je jezelf goed in voelt en dat je je niet moet laten leiden door wat anderen vinden dat je zou moeten aandoen. Het is absurd dat sommige huwende koppels eisen stellen wat betreft de kleding van de gasten op hun huwelijk. Zijn die mensen dan minder welkom omdat ze niet aan de dresscode voldoen ?

  9. Ik vind het een mooie jurk. Met een leuk jasje of vestje in een effen kleur en mooie schoentjes erbij. Haren mooi in de plooi en je bent er klaar voor. Als je twijfelt kun je altijd nog je zus vragen. Wel pas als je het setje helemaal compleet hebt.

  10. Ja, waarom niet ! Met een jasje, schoenen, haar mooi omhoog (of omlaag), heel feestelijk ! Wat een toestand die kledingvoorschriften. Ik word daar altijd zenuwachtig van. En waarom 'mag' een donkerblauwe jurk niet op een trouwpartij ? Onzin ! Ik ben eens trouwgetuige geweest, en droeg een (echte) zijden wijde broek en een heel mooie jasje. Het was een chique bedoening en ik viel absoluut niet uit de toon, ook al droeg ik geen jurk en hoge hakken.Laat iedereen toch aantrekken wat 'ie wil, veel prettiger !

  11. Vooropgesteld dat ik een zeer tradiotionele smaak heb (waar ik ook weer niks aan kan doen) vind ik dat dit je echt geweldig leuk staat maar ben het geheel met de vorige sprekers eens: een mooie riem erop, bv. glanzend, en een lang jasje (kan s avonds uit) en mooie schoenen en tasje of clutch zijn een vereiste.
    Ga desnoods naar de kapper om je haar mooi te laten opsteken....maar dat Downtown Abbey model vond ik ook geweldig.

    Wel afmaken met make-up "au naturel" dus niet te zichtbaar, maar wel mooi stralend. En........knalrode lippenstift natuurlijk!

    Voor 6,50 kan je verder nog wel wat besteden (50 euro?) .... die riemen zijn er ook bij de Kringloop of bij de Hema, mooie oorbellen ook.

    Heerlijk dat je ons zo laat meelezen!

  12. Nee ik vind het te druk... je valt teveel op en de aandacht hoort deze dag bij de bruid te zijn.
    Verders een vrolijke jurk! Maar voor andere dagen :)

  13. ik vind m fantastisch! en als jij je hier goed in voelt zeker nergens meer over twijfelen! ik vind het juist zo mooi als mensen van 'de standaard' af durven te wijken

  14. Ik vind hem je super staan. Zou er wel boor de ceremonie een jasje op aandoen en make up en haar naturel houden.

    Anders met je zus overleggen, hebben mijn schoonzusjes bj mijn huwelijk ook gedaan. Al had ik amper een dresscode, wilde alleen gedn stropdassen zien haha en getuigen hadden ook iets paars aan

  15. Veels te bont zou je op kunnen vangen met dezelfde kleur capri en bolero.

    Maar ik vind de jurk je op het lijf geschreven en JIJ bent uitgenodigd.
    Niet die zus die altijd effen kleuren draagt.

  16. Leuk en met wat accesoires zeker netjes (makkelijk dat er meerdere kleuren in de jurk zitten, dan heb je meer keus welke kleur je erbij kiest ;-))

    Ik zeg doen! Zeker als blauwe jurken een no-no zijn - dan zit je goed met deze ;-)

  17. Een schattig jurkje.
    Met kort zwart jasje kun je dat best aan ,panty en zwarte schoenen met een hakje kun je dit mooi dragen op de bruiloft.

    Je haar opsteken en een enveloppe tasje en je bent top

  18. Euh.....ik heb altijd begrepen dat juist zwart een no go is op een bruiloft. Kleur van de rouw, niet feestelijk. Ik vind deze jurk je geweldig staan. Zelf zou ik hem nooit kiezen, maar jij bent een ander type en wat is er mis met fleurig, vrolijk en uitbundig op een bruiloft?
    Ik heb je vorige post over de bruiloft niet gelezen maar trouwt je zus in een echte trouwjurk, wit of creme? Dan is ze echt wel duidelijk het middelpunt hoor.
    Gewoon lekker jezelf blijven.

    • Mijn zus heeft een hele mooie ivoorkleurige trouwjurk gekocht. Wat dat betreft is ze denk ik zeker het middelpunt, zoals het hoort. Met deze bloemetjesjurk lijkt ik totaal niet op een bruid natuurlijk.

      Wel op een hele blije getuige hoop ik : )

  19. Ik dacht dat alleen wit niet kon op een bruiloft omdat de bruid (meestal) wit draagt.
    Op ons huwelijk droeg iedereen gewoon waar hij/zij zin in had: de ene helemaal opgedoft, de andere in jeans en sneakers. Eentje drieg zelfs zo'n korte legging, fietsbroek-achtig. Mij maakte het niet uit., als de gasten zich maar amuseerden :-)
    Die bonte jurk kan prima, hoor. Je moet toch een béétje van je persoonlijkheid meenemen naar de bruiloft, toch? Succes!

    • Deze jurk weerspiegelt zeker heel erg wie ik ben. Ik ben echt dol op bloemen en dit soort jurkjes. Hij is niet eens van jersey, en toch zit hij heerlijk.

      Het is lang geleden dat ik zo enthousiast werd van een kledingstuk.

  20. Ik hou van kleur en vind dit dus absoluut niet te bont zoals anderen wel noemen. Ik denk inderdaad dat het heel erg afhangt van hoe je hem styled, dus het totaalplaatje met schoenen, haren en make-up. Leuk jurkje!

  21. Mooie korte blazer of bolero erbij, leuk hakje en een fijn tasje en je straalt nu al, dus laat staan op de dag zelf. Lijkt me dat een stralende getuige precies is wat je zus wil. Ik vind het een leuke jurk.

  22. Ik zou niet weten waarom donker blauw niet zou mogen op een trouwerij. Ik ben zelf in het donkerblauw getrouwd. Dit vind ik trouwens een geweldig leuk jurkje en helemaal niet te bont, vrolijk juist! Mooi schoentje eronder en hij is meteen chique.

    • Mij leek donkerblauw ook wel keurig. En ik heb nog een jurkje in het donkerblauw dat ik uit mijn kast wilde halen voor de gelegenheid. Maar vergeleken met deze vrolijke jurk is die ook wel erg saai. En dus niet in de gewenste kleur.

      Fijn dat je het jurkje niet te bont vindt.

  23. Vrolijke jurk! Ik zou er zeker geen zwart bij dragen (die legging lijkt zo teveel fietsbroek), maar één kleur uit die jurk kiezen voor riem/jasje/legging/pumps/ketting/armband.

  24. Ik heb overlegd met mijn zusje, en zij vindt de jurk toch wel erg bont. Maar ze heeft niet direct gezegd dat ik hem niet mag dragen. Meer zo van: hopelijk vind je nog iets anders.

    Iedereen weer heel erg bedankt voor de reacties. Ik vind het echt ideaal dat ik jullie dit soort dingen kan voorleggen.

  25. ik vind dit echt een geweldige jurk....
    Misschien kan je hem iets rustiger maken door er een jasje overheen te doen ofzo..
    En geen blauw, blehhh is toch saai voor op een bruiloft

    • Ik vind hem dus ook echt geweldig! Het is lang geleden dat ik zo blij werd van een jurk. Hij is vrolijk, bloemerig, zit lekker en ik vind de stijl ook nog eens prachtig.

  26. Een bruiloft is vrolijk dus een bonte jurk moet kunnen!
    En zeker als dit bij jouw past en jouw stijl is.
    Niks zo vervelend om een jurk aan te doen omdat andere dit mooier of beter vinden en jezelf er totaal niet prettig in voelt.

  27. Ik vind het een heel mooi jurkje, wat een koopje. Maar al doe je hem niet aan naar de bruiloft, wat maakt het uit, jij hebt dat mooie jurkje en kunt hem dragen wanneer je wilt. Maar het is nou eenmaal de bruiloft van je zus en ik vind wel dat zij mag aangeven wat ze mooi of passend vind op haar bruiloft(en haar man natuurlijk).

  28. wat een gedoe he? Gelukkig heb ik et nooit bij de hand gehad zo. Kiond ik alsjk eens hier, vond ik als ad en de schoenen knipoogden naar me, heels met bloemen.:payless.com/womens/pumps-and-heels/ of deze voor een jurkje:fashionmia.com/dresses-53/
    Succes!!
    Wilma

  29. Ik vind het een leuke jurk voor een huwelijk, lekker feestelijk. De kraag wat minder maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Sowieso zijn de mooiste jurken, de jurken waarin een vrouw zich goed voelt want dat straal je dan uit en dat komt ten goede aan de jurk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder