Anderen helpen

cookiesIk vind het heel leuk om anderen te helpen met bloggen.

Op mijn blog Bloggen en loggen geef ik daarom tips en tutorials hoe je dingen aan je blog kunt verbeteren. Gisteren plaatste ik een tutorial over hoe je op een Blogger blog die lelijke cookies bar onderin het blog kunt zetten. Waar hij minder opvalt.

Zie jij duidelijke verschillen tussen Blogger en WordPress blogs? En heb je een voorkeur?

Comments

 1. Ik ben blij dat jij het leuk vind om anderen te helpen Nicole.
  Echt heel handig deze blog!
  Verschil tussen wp en blogger…ik moet eerlijk bekennen dat ik daar nooit zo op let. Dat zal ik dan nu toch eens gaan doen.

 2. Dat is makkelijk! Ik ga gauw kijken, ik kan nog wel wat hulp gebruiken!

 3. Ik ben van Blogger naar WordPress overgestapt één tijdje terug.
  Ik zie het verschil wel. Ik ben ook blij met de overstap.

 4. Ik ga gelijk eens kijken :-).

 5. In een ver verleden heb ik blogger wel eens geprobeerd, maar volgens mij heb je met wordpress veel meer mogelijkheden.

 6. Wat super handig!

 7. Ik heb veel aan je blog over bloggen gehad. Ook toen ik nog een blogger-blog had. Inmiddels ben ik overgestapt naar wordpress, omdat ik het er veel mooier en strakker uit vind zien. En de mogelijkheid om verschillende pagina’s te maken is bij wordpress gemakkelijker. Een eigen url vond ik ook wel mooi staan.

 8. Dat is handig.Iets wat ik zelf niet ben. Ga zeker eens kijken.

 9. Handig! Ik kom nog steeds vaak op jouw blog Bloggen en Loggen uit. Wat betreft de cookies bar deze ziet er heel leuk uit.

 10. Ik heb er allemaal helemaal geen verstand van. Ik weet niet eens of ik een cookiebar heb. Erg hè?

  • LOL. Het is ook een stom ding Marion. Maar bij het minste of geringste op je blog, ben je al verplicht om ‘m te hebben. Niemand is er blij mee: bloggers niet, en bezoekers niet. En toch moet het. Ik vind het een heel irritante regel en erg betuttelend.

 11. Ik gebruik op dit moment wordpress. Toch is het handige blogpost voor blogger gebruik.

 12. Ik ben nog maar pas begonnen met bloggen en weet heel weinig over alle technische mogelijkheden. En hoe de bloggerwereld in elkaar zit. Maar ik ben gewoon begonnen met een beetje hulp en ga kijken of ik het inderdaad zo leuk vind als het me lijkt en waar mijn prioriteiten liggen. Ik gebruik WordPress. Ik ga eens kijken bij jouw tips, want die kan ik wel gebruiken:)

 13. Hier ook van Blogger naar WordPress. Blij mee. Maar ik vond de Cookiebar altijd erg lelijk bij Blogger. Je schreef er al eens over dat je hem kon veranderen. Altijd fijn dat soort tips.

 14. Ik ben een echte wordpress fan! Al jaaaaaren! 🙂

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: