Anderen helpen

cookiesIk vind het heel leuk om anderen te helpen met bloggen.

Op mijn blog Bloggen en loggen geef ik daarom tips en tutorials hoe je dingen aan je blog kunt verbeteren. Gisteren plaatste ik een tutorial over hoe je op een Blogger blog die lelijke cookies bar onderin het blog kunt zetten. Waar hij minder opvalt.

Zie jij duidelijke verschillen tussen Blogger en WordPress blogs? En heb je een voorkeur?

18 Responses to Anderen helpen

  1. Ik ben nog maar pas begonnen met bloggen en weet heel weinig over alle technische mogelijkheden. En hoe de bloggerwereld in elkaar zit. Maar ik ben gewoon begonnen met een beetje hulp en ga kijken of ik het inderdaad zo leuk vind als het me lijkt en waar mijn prioriteiten liggen. Ik gebruik WordPress. Ik ga eens kijken bij jouw tips, want die kan ik wel gebruiken:)

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.