Verlaten voor de buurvrouw

hartenvrouwToen Babette van Veen door Bas Westerveel werd verlaten voor hun ex-buurvrouw stond het nieuws in alle roddelbladen. Vaak met foto’s van een afgetobde Babette. Ik heb me toen regelmatig afgevraagd hoe dit allemaal voor haar was.

En warempel, ik kreeg  de antwoorden in haar boek Hartenvrouw!

Lees mijn review op mijn blog over boeken.

10 Responses to Verlaten voor de buurvrouw

  1. Als bekende Nederlander krijg je gewoon dubbel op ,je eigen verdriet en het media circus .Mijn Dochter werd niet ”ingeruild ” voor de buurvrouw maar voor haar ”hartsvriendin” .Nee ik zou het boek niet kopen omdat ik er het nut niet van inzie om die bak ellende van Babette te lezen .Dat is iets wat ik dus niet begrijp waarom ze daar zo nodig een boek over moet schrijven
    Elisabeth

  2. Thanx, deze komt op mijn 2 read lijstje. Erg fijn aangezien ik elke maand minimaal 1 boek wil gaan lezen. Beetje cliché maar mijn toenmalige vriend heeft mij ooit ook verlaten voor de buurvrouw en ze was binnen een maand ook nog zwanger van hem… Niet leuk, maar hierdoor ben ik een stuk sterker geworden en ben toen gaan reizen. Dus achteraf ben ik heeeel blij!

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.