16 Responses to Teveel koffie gedronken…

 1. Nee, nooit. Komt denk omdat ik niet echt hou van koffie en sinds ruim een maand wél koffie drink, schijnt gezond te zijn (zonder suiker dan hè..) ….maar ik drink dus max. 4 kopjes, waarvan de laatste in de avond en die doe ik dan zonder cafeïne.
  Marga recently posted…Aan het opruimenMy Profile

 2. Ik drink inderdaad 4 kopjes p.d.☕️☕️☕️☕️

  Als ik veel moet doen en ik neem koffie extra ga ik als een trein door het huis.
  Ben zo klaar van boven naar beneden .🚃

  Dus hulp nodig ,Zet lekkere koffie en klusje zo klaar🏃

  Ik weet maat te houden .
  Drink alleen meer koffie bij grote activiteiten om me zelf er toe te zetten☕️

 3. In mijn studententijd was ik eens zo dom om in de avond cola te drinken, terwijl ik al heel veel sterke koffie had gehad. Tentamenstudie…Mijn hart sloeg op hol en ik werd angstig. Een serieuze caffeïnevergiftiging. Ik ging veel water drinken en naar een vriendin. Masr dit was angstig. Daarna altijd opgelet en de kopjes koffie geteld. Cola heb ik daarna nooit meer gedronken

 4. Ik drink erg weinig koffie. Vaak wordt ik er misselijk van, (en ik ben echt niet zwanger). Dan ben ik of de hele dag beroerd of ik geef alles over! Doe mij maar lekker thee of in de winter ‘s avonds een lekkere beker hete chocolademelk.

Leave a reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.