Verras je Valentijn met een bonbon met insekten er in?!

 

insekten etenOp diverse blogs zie ik tips voorbij komen over hoe je je partner kunt verrassen op 14 februari, oftewel Valentijnsdag. Ik zag zelfs een hele wigwam voorbij komen voor je kind, bij wijze van Valentijnsdag cadeau.

‘Wat eten we vandaag?’

Mijn man heeft totaal geen gevoel voor Valentijnsdag. Ooit gaf ik hem een prachtige kaart. Daarin had ik op gloedvolle toon mijn zieleroerselen neergepend. Verwachtingsvol gaf ik hem de kaart en bestudeerde zijn gezicht op ontroering.

‘Tsja,’ zei mijn man na lezing. ‘Wat eten we vandaag?’

Zulke dingen vergeet een vrouw niet.

Mijn Valentijnscadeau voor mijn man

En daarom heb ik nu het perfecte cadeau voor Valentijnsdag voor mijn man: een lekkere bonbon met Buffafowormen er in. En hij kost maar1,95. Deze bonbon is te koop bij bugbon.nl.

Er is maar één maar: mijn man kennende vindt hij hem verrukkelijk…

Doen jullie aan Valentijnsdag? En in welke vorm?

N.B. Lees ook insekten eten.

32 Responses to Verras je Valentijn met een bonbon met insekten er in?!

 1. Wauw, speciaal 🙂

  Wij doen niet aan Valentijn. We gaan 2 dagen ervoor samen naar David Bowie Is… maar dat hebben we op die datum gepland omdat het een leeg plekje in de agenda was. Verder gaan we regelmatig samen uit eten of samen naar bandjes kijken. En (romantische) weekendjes weg boeken we het liefst in de korte schoolvakanties vanwege oppas.
  Frysk Memke recently posted…Muziek: De StaatMy Profile

 2. Kun je niet beter gewoon niks doen aan Valentijnsdag? Hoe het ook uitpakt met die bonbon. Grote kans dat jullie er allebei geen fijn gevoel aan overhouden.
  Wij doen niks aan Valentijnsdag. Niet gek want we doen ook niks aan onze trouwdag of de dag dat we elkaar leerden kennen. Zelfs verjaardagen vinden we niet belangrijk.
  Wel dat we elke ochtend weer blij zijn naast elkaar wakker te worden 🙂

 3. Wij doen wel aan Valentijnsdag maar niks bijzonders. We gaan uit eten maar daar blijft het ook een beetje bij. Ik heb in het begin ook weleens een hele ‘diepe’ en mooie (vond ik) tekst in een kaart gestopt maar vergeleken met mij is hij heel erg NIET-emotioneel, dus ik had een andere reactie verwacht. Doen we dus niet meer 😛

 4. Brrr… ieww! Insecten verwerkt in eten: vreselijk. Chocoladebonbons vind ik daarintegen erg lekker, maar dan zónder insecten erin. Hoe dan ook, ik wil wel aan valentijnsdag doen, maar een vriend heb ik niet, dus dan is ‘t een beetje moeilijk. Misschien als ik over een aantal jaar een vriend heb, ik wél intensief aan valentijnsdag ga doen. 🙂
  Loene recently posted…Nieuwe start, nieuwe schoolMy Profile

 5. Ik doe er niet aan. Althans niet met mijn vriend. Jaren geleden wel, maar nu neemt hij geregeld door het jaar heen een bosje bloemen voor me mee. Kaartjes vind ik leuk om te krijgen, maar vriend vindt het niet leuk dus dan houdt het op 😉
  Vaak stuur ik wel een kaartje naar een lieve vriendin.

 6. Ik ben alleen met de kindjes dit jaar met valentijn, mijn man vertrekt dinsdag voor de derde keer 10 dagen naar China.

  Eigenlijk doen we er niet echt aan mee, laten zien dat je elkaar graag zien kan op alle andere momenten zonder de verplichting van ‘Valentijntjesdag’.

  Maar zeg, zijn reactie op je kaartje: “Mannen!” 😉
  Ilse van Kreanimo recently posted…#samentegenkankerMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.