31 responses to “Als het leven goed is…

 1. Anoniem

  Op de bank met een dekentje en een kopje thee – boek en kat erbij.
  Het is heel ontspannend om naar slapende dieren te kijken vind je ook niet?
  En leuk jullie hondje weer s te zien. Vanochtend vroeg ik me net af, hoe het daar nu mee gaat. En of de katten ook jaloers zijn.

  • Het gaat goed met Trixie maar ze had wel een beetje een huidonsteking waarvoor ze nu creme heeft van de dierenarts. Verder ben ik superblij dat we de stap hebben gezet.

   De kat doet vooral heel hooghartig tegen Trixie en negeert haar.

 2. Wanneer iedereen thuis is en er niets moet. Genieten van lekker eten, samen een film op tv kijken of tijd voor mijzelf om te knutselen aan de keukentafel. Elke dag het roodborstje op de voederplank bij het keukenraam, fluitende vogels in de vroege ochtend, zon en warmte. Zoveel!

 3. Carolien

  Lekker met een boekje op de bank, kaarsjes aan, lekker bakje thee of warme chocolademelk…

  ‘s Zomers kan ik echt genieten als ik ‘s ochtends uit bed kom en ik kan gelijk alle ramen en deuren opengooien…

 4. Wilma

  – Met een glaasje wijn en een toastje heerlijk (bij voorkeur Britse) detectives kijken met mijn man.
  – Op zondagochtend, als man nog slaapt, stil op de bank zitten (ben altijd vroeg op) en dan horen hoe langzaam de eerste vogeltjes wakker worden.
  – Na een paar uur ploeteren rondkijken in een mij aan alle kanten toeglanzende badkamer ;-), en dan beseffen: wauw daar ben ik toch weer mooi een poosje vanaf.

 5. fleur

  wanneer het buiten zoals gisteren hard waait en regent en ik gezellig met mn jongens met de lego bezig zijn.muziekje aan,kopje thee erbij,ondertussen gezellig kletsen

 6. Mooi ! Veel is er ook niet nodig om een mooi fijn en gelukkig moment te creëren.Heerlijk houtkacheltje aan en een hondje voor je wat zo relax erbij ligt.Geluk zit JUIST in die kleine dingetjes.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.