Ondergoed dat je niet voelt

proactive hipsterMeestal koop ik 3 onderbroeken voor 3,- bij de Hema.

Maar voor het hardlopen kocht ik een paar ProActive hipster onderbroeken. En wat een aangename verassing waren die. Je voelt ze echt nauwelijks. Ze zitten zo fijn dat ik nu ook ‘gewoon’ draag, en niet alleen tijdens het hardlopen.

Lees mijn review op mijn blog over hardlopen!

Wat voor model onderbroek draag jij? Bikini, hipster, tailleslip, boxer of zelfs string?

17 Responses to Ondergoed dat je niet voelt

 1. Altijd bikinimodel, van organic cotton van de HEMA. Heerlijk zacht en blijft jaren goed.

  Kunststof ondergoed is als je gevoelig bent voor schimmelinfecties een beetje oppassen 🙂
  Ik heb wel zo’n heerlijk zachte microfiber slip en die zit heerlijk maar om bovengenoemde reden hou ik het uit ervaring (helaas ;))toch bij katoen.

 2. Ik heb een probleem met mijn liezen en daarom draag ik altijd hipsters. Superfijn vind ik ze. Daarnaast heb ik wel een paar bikinimodellen, maar die draag ik zelden. Vroeger droeg ik altijd strings. Waarom weet ik niet, want het zat verschrikkelijk de hele dag zo’n veter tussen je billen.

 3. Taille, katoen, en ze moeten op 60 graden gewassen kunnen worden.
  Ik heb wel een ontzettende hekel aan slapen met een slip aan, dan word ik wakker bij het me omdraaien.

  • Normaal zou ik dat ook denken bij polyester ondergoed, maar dit ondergoed ademt en is zo gemaakt dat het vocht van je lichaam wegvoert. Daarom is het ook speciaal voor sporters. Zo voorkom je dat de boel gaat broeien.

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.