Lopen voor kortingscoupons!

kortingscouponDe Lidl komt nu wel met een heel grappig en originele manier om mensen aan het lopen en wandelen te krijgen : )

Elke week krijg je namelijk kortingcoupons van de Lidl als je een minimaal aantal stappen zet! Je eerste kortingscoupon krijg je bij 70.000 stappen. De tweede bij 100.000 stappen. Elke week kun je opnieuw het aantal stappen dat je hebt gelopen invullen en zo kortingscoupons verdienen.

Dus als je het niet voor je gezondheid doet, doe het dan voor de korting!

Hoe moeilijk is het om 70.000 stappen te lopen?

De vraag is natuurlijk: hoe moeilijk is het om die 70.000 stappen te halen? Het advies is om elke dag 10.000 stappen te zetten. Dat is ongeveer 8 kilometer per dag. In theorie zou je dus in 7 dagen je eerste kortingscoupon kunnen binnenslepen.

Plus als bonus: je wordt er gezonder van!

Sinds ik mijn Fitbit heb streef ik er nog meer dan eerst naar om de 10.000 stappen te halen. Want dan gaat hij zo lekker zoemen aan mijn pols! Doordat ik elke ochtend hardloop en ‘s middags wandel, haal ik 6 dagen per week de 10.000 stappen per dag.

Hoe kom je aan de kortingscoupons?

Je koopt het nieuwe boek van Sonja Bakker, en daarbij krijg je een gratis stappenteller! En een code voor een app waarmee je je stappen kunt tellen en invoeren voor de korting.

Je vindt alle info op de website van de Lidl.

lidl

Kende jij het advies om dagelijks 10.000 stappen te zetten voor een gezonde levensstijl? En wat doe jij voor je gezondheid?

30 Responses to Lopen voor kortingscoupons!

 1. Als chronisch vermoeide astmapatient (met intrinsiek astma en dan heb je erg weinig tot niks aan medicatie) kun je dat wel willen, maar het echt kunnen is een heel ander verhaal. Im heb soms al te weinig lucht voor een normaal gesprek. Gelukkig is dat niet elke dag, maar die 10 kilometer lopen lukt me alleen als ik in de zomer in een bos op vakantie ben en dan word ik daar heel blij van 🙂
  Ik ben geen fan van Sonja Bakker. Ik ken haar laatste boek niet, maar heb voorgaande boeken gelezen en ik vind het een crashdieet met te weinig vitamines en mineralen en teveel bewerkte producten. Ik heb een opleding voedingsleer gedaan en ben al meer dan vijfentwintig jaar aan het leren over voeding,
  Ik doe heel veel voor mijn gezondheid en helaas vind ik dat ik er te weinig voor terug krijg. Al weet ik natuurlijk ook niet hoe ik er aan toe was geweest als ik dit niet gedaan had. Ik ben zo zwaar vermoeid geweest dat ik een tijd een rolstoel nodig heb gehad omdat ik alleen met grote moeite in huis een paar stappen kon zetten.
  Ik rook niet, drink geen alcohol, ga altijd op tijd op bed (in de avond weg kan ik eigenlijk nooit), ik eet heel gezond (veel groente en fruit, zoveel mogelijk onbewerkt, weinig suiker, weinig dierlijke producten, ik drink veel heet water), ik ben intolerant voor dierlijke melk(producten), ik verdraag geen gluten. Ik kan niet op een georganiseerde sport omdat ik nooit weet of ik er de energie voor heb en veel mensen bij elkaar maken me erg moe. Maar ik ben wel graag in beweging. Daarom doe ik het huishouden op een ouderwetse manier zonder vaatwasser, droger, ik kook van basisproducten, ik loop veel trappen in dit huis, doe de boodschappen op de fiets.
  Ik ga nooit uiteten (word ik ziek van), idem met fastfood. uk neem extra vitamine D en een multi met B12.
  Ik doe vast nog meer dingen die ik ben vergeten op te schrijven 😉

 2. Ja, dat advies kende ik wel. En als ik het zou kunnen zou ik het doen. Kom net terug van een wandeling van 7 km. dus vandaag heb ik het denk ik wel gehaald (inclusief andere rondjes met de hond). Ben druk aan trainen; wie weet haal ik het in de toekomst wel om dit dagelijks te doen.
  Maar een boek van Sonja Bakker en kortingscoupons van de Lidl heb ik er niet voor nodig.

 3. Ik heb deze actie wel gezien maar me er eigenlijk niet in verdiept. Ik vind het wel een leuke actie.
  Ik heb geen stappenteller maar heb dagelijks aardig wat beweging. Zondags loop ik hard, verder mest ik 2 keer per week 2 stallen uit en loop ik de nodige meters rondom ons huis. Maar of ik dagelijks 8 km maak is nog maar de vraag. Maar ik beweeg wel.

 4. Jammer dat je er eerst iets voor moet kopen om mee te kunnen doen.

  Ik kom wel aan de 10.000 stappen op een dag. Ik maak 3 wandelingen met de hond en ik fiets ook nog iedere dag. Gebrek aan beweging heb ik niet.

 5. Het advies ken ik inderdaad, maar ik haal dat nooit… op de dagen na dat ik naar het bos of bijvoorbeeld naar de dierentuin ga. Ik heb een zittend beroep dus dan loop ik naar mijn werk, naar de school van de meiden, rondje met de honden en koffie halen of even plassen… verder dan dat kom ik iet op de vier dagen dat ik werk.

  Wat ik doe voor een gezondere levensstijl?
  Ik probeer samen met mijn gezin gezond te eten, de meiden sporten net als de man in huis, ikzelf probeer het af met zoveel mogelijk alles te lopen of te fietsen (okay vooruit bij regen denk ik daar wel eens anders over).

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.