Kousenvoetjes

kousenvoetjesNa de eerste dansles met mijn man moest ik naar de auto strompelen vanwege de blaren. Dus kocht ik kousenvoetjes om zo het blarenprobleem op te lossen.

Ik probeerde kousenvoetjes van de Hema en van de Zeeman.

Lees nu mijn ervaringen met deze kousenvoetjes op mijn review blog.

Gebruik jij wel eens kousenvoetjes? En zo ja, welk merk kun je aanraden?

14 Responses to Kousenvoetjes

 1. Ik droeg ze wel eens in ballerina’s in de zomer maar bij mij schiet altijd de hiel onder mijn voet. Exit dus. Nu leg ik, als ik blote voeten in schoenen heb, wasbare badstof zooltjes in de schoen. Bevalt beter.
  Heb je geen panty aan in je dansschoenen?

 2. Ik vond ze tot nog toe altijd waardeloos. Ik prefereer blote voeten en zorg voor een droge en sterke huid door ze met kamferspiritus te behandelen en daarna eventueel met talkpoeder, dan zijn je voeten war gladder,

 3. Ik heb vaak kousenvoetjes gebruikt, liiefst met zoveel mogelijk katoen erin. Maar ze schieten inderdaad heel vaak onder je voet. Bij V & D heb ik ook wel eens teentjes gekocht, dat zijn halve kousenvoetjes, die best prettig droegen.
  Blote voeten in schoenen vind ik niet zo prettig, omdat het dan vaak ergens gaat schuren met pijn, blaren of wondjes tot gevolg. Vooral als je op je werk de hele dag je schoenen aanhebt. Aan het einde van de dag zetten mijn voeten dan toch net wat op.
  Mijn oplossing? Ik draag toch het liefst een lange broek, zelfs in de zomer (een dunne). Dus ik kies gewoon een nette, maar leuke veterschoen waar ik sokjes in kan dragen. Geen gedoe meer met schoentjes en kousenvoetjes. Mannen hebben ook al dat gedoe niet met ballerina’s en sandaaltjes en hakken en kousenvoetjes (over het algemeen), waarom wij vrouwen dan wel? šŸ˜ŠšŸ˜‰
  Maar goed, hier heb jij natuurlijk niet zoveel aan t.a.v jouw danspumps. Ik hoop dat je wat aan de andere tips hebt. Raar hoor, dat je zelfs in Wolky’ s nog blaren krijgt…. Dat verwacht je toch niet van zo’n merk.
  Ik wens je nog veel pijnloos dansplezier!

Leave a reply

CommentLuv badge