Gebaksvorkjes met een kabouter er op!

Ik houd van mooie en bijzondere lepeltjes en vorkjes. Van Sinterklaas kreeg ik deze leuke gebaksvormpjes. Aan het uiteinde zit een kabouter! Ik vind ze echt superleuk.

Vorige week was mijn oudste zoon jarig, en we komen eigenlijk altijd gebaksvorkjes tekort. Dus deze drie zijn een welkome aanvulling.

gebaksvorkjes

Wat voor soort gebaksvorkjes heb jij? En hoeveel?

 

22 Responses to Gebaksvorkjes met een kabouter er op!

 1. Ik heb drie soorten. Heel kleine (die ik niet fijn vind), wat grotere en een beetje no nonsens. En ik heb een setje van zes met een soort nepivoor en empirestijl decoratie in metaal. Die laatsten zijn mijn favorieten. Ik heb ze jaren geleden van verjaardagsgeld gekocht.

  Grappige en vrolijke kaboutervorkjes heb jij 🙂

 2. Ow, wat leuk!! Het is van David de Kabouter of niet?

  Wij hebben hele saaie, simpele gebaksvorkjes.. Moet eigenlijk wel wat verandering in komen ;).

 3. Oh!!! David de Kabouter!! Ik kreeg weer helemaal flashbacks naar de tekenfilms van vroeger 🙂 Wat leuk zeg! Ik heb heel veel saaie vorkjes, die passen bij de rest van mijn bestek, en ik heb 4 vorkjes van Hello Kitty. Die heb ik al wel 15 jaar, en ondertussen gebruikt mijn dochtertje ze.

 4. Te leuk! Ik zag laatst toevallig de hele collectie bij de Blokker. Ik overweeg nog steeds de placemats en de bordjes te kopen. Vond het zo gezellig. De vorkjes zijn ook heel leuk. (Ik gebruik een paar hele oude kringloopvorkjes, veel te klein, maar heel lief, met een werkje erin.)

 5. hier gewoon vorkjes van de bestekcasette en wat extra van ikea. Ik heb er ook een paar (of misschien zijn het wel lepeltjes) met gebakjes erop maar die gebruiken we eigenlijk niet. Ik vind ze erg leuk maar ook onhandig met die grote knoppen aan het uiteinde..
  je rien poortvliet kabouters zijn schattig!

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.