Filofax A5

filofax a5
De oude Filofax en de nieuwe.

Mijn oudste dochter heeft een filofax agenda van de Hema. Maar ze wilde eigenlijk graag een iets groter model. Ze heeft nog even mijn monster Filofax in A4 formaat gebruikt, maar ook zij knapte af op het wel heel grote formaat.

Filofax A5 formaat is duur

Dus zocht ze op internet naar een Filofax agenda op A5 formaat. Maar zo’n agenda kost rond de 119,-. Dat is erg veel! En helaas wordt deze maat Filofax niet nagemaakt door Hema en Action. Ze besloot daarom dan maar haar kleine Filofax agenda te houden.

Kijk eens wat ik bij de kringloop vond!

Maar toen deed ik bij de kringloopwinkel zo’n vondst die kringlopen zo leuk maakt! Zelfs al vind je het hele jaar niets leuks, dan kan die ene vondst dat goed maken. Want laat ik daar bij de spelletjes nou een Filofax in A5 formaat vinden?!

En hij kostte maar 1,50. Ik heb hem meegenomen! Want zelfs al zou mijn dochter hem niet mooi vinden, dan zou ze hem nog op marktplaats kunnen verkopen met winst. Maar ze is er helemaal blij mee.

En ik ben blij met mijn leuke kringloopvondst : )

Wat was jouw laatste goede kringloopvondst?

22 Responses to Filofax A5

 1. ik heb echt nog nooit van filofax gehoord. Heb wel ook zo’n organiser waarvan je alleen de inhoud hoeft te wijzigen. Al jaren dezelfde lichtblauwe bloemetjes van Pip. Met inhoud van de Hema.
  Superleuk dat je het vond bij de kringloop! dat geluk heb ik nooit.
  Al moet ik eerlijk zeggen dat ik er al een hele tijd niet geweest ben.
  (mede omdat ik nooit geluk heb denk ik 😉

 2. Dat is inderdaad een koopje!
  Ik heb een Filofax A5 en een Webster. Beide wel nieuw gekocht, omdat ik als hobby mijn agenda graag pimp en overal voor gebruik. Maar omdat ik de A5 wel erg zwaar vond tillen in mijn tas kocht ik de Webster er dus naast.

  • Webster ken ik nog niet. Die ga ik eens googlen. Wat ik zo jammer vindt aan de Filofax agenda’s is dat ze best heel groot zijn, maar de blaadjes zijn toch nog vrij smal. Daardoor zijn ze wel heel groot om mee te nemen, maar zonder dat je daar ook maximaal profijt van hebt.

   Het is de reden dat ik ben overgestapt naar Moleskine. Maar daarbij mis ik dan weer dat ik er geen extra blaadjes bij in kan doen.
   Vlijtig Liesje recently posted…Lied voor alle moeders: Mommy, mommy, mommyMy Profile

 3. Daar ging je hart sneller van kloppen, geweldig!
  Mijn laatste vondst was een ‘nieuwe’ mond voor de stofzuiger. Eigenlijk was het een gerichte zoektocht om te voorkomen dat we een geheel nieuwe stofzuiger moesten kopen. Het was het idee van mijn man en hij heeft het ook passend gemaakt. Perfect!
  Ageeth Mooij recently posted…joy with LievelingsMy Profile

 4. Die kringloopwinkels toch he! Super Leuk dit Mama blij dochter bij.
  Onze laatste vondst waren twee super leuke kussentjes maar echt als nieuwe. Beetje Duizend-en-een-nacht sfeer . Ook super blij mee twee stuks voor 3,50 normaal kost zoiets als gauw 15 a 20 euro per kussen.
  lang leven de kringlooooooooooooooop 😉
  Diana en Ellis recently posted…Kijken met je hartMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.