Parfum gekocht bij de Etos

etos parfumAls er van iemand wordt gezegd: ‘Ze rook naar goedkoop parfum,’ dan is dat geen compliment!

Zelf geloof ik niet dat ik goedkope en dure parfums echt goed van elkaar kan onderscheiden. Ik heb eigenlijk geen benul. Dat baart me soms wel zorgen, want ik loop dus het risico zo iemand te zijn die naar goedkoop parfum ruikt : (

Parfum gekocht bij de Etos

Hoe dan ook, bij de Etos kocht ik een flesje parfum. Verlokt door het leuke fifties Etos logo en de naam Dreamy Garden. Het zat ook nog eens in een heel mooi doosje. Zie hierboven. Ik vind het zo mooi, ik zou het zo als header voor mijn blog willen! Qua prijs was het beslist een goedkope parfum: 9,99.

Maar ik vind het lekker.

Als ik mijn voorkeur voor een geurtje zou moeten omschrijven dan zou ik denk ik zeggen: ‘fris en bloemig’.

Als je parfum koopt, waar doe je dat dan? En kun jij het verschil ruiken tussen dure en goedkope parfums?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: