Versierde voordeur

Als moeder en fulltime blogger krijg je geen kerstpakket.

Dus dan is het best leuk als je kinderen bijbaantjes hebben en van hún werkgever een mooi pakket krijgen. Zo kreeg mijn jongste dochter onder andere een mooie kerstster. Ik heb er speciaal een spijkertje voor in de voordeur geslagen.

En nu dat spijkertje er eenmaal zit, wil ik daar eigenlijk wel telkens een andere krans of versiering aanhangen. En die dan wisselen met elke seizoen!voordeur

kerstmis voordeur
Vanwege Kerst heb ik onze deurbel versierd met een rode kous

Ik vind onze voordeur verder erg saai. Hij is vooral functioneel. En omdat de gang verder geen ramen heeft, is deze vorm met glas ook wel echt nodig.

Hoe ziet jouw voordeur er uit? En heb je hem nog versierd voor de kerst?

30 Responses to Versierde voordeur

 1. Ik vergeet nog antwoord te geven op je vraag: de deur zelf niet versierd maar wel lichtjes voor het keukenraam en links en rechts van de deur een rieten puntbakje met bergthee aan de muur. De rode besjes zijn wel kerstig 🙂

 2. In het oude huis wel, daar woonden we aan een doorgaande weg in de wijk en kreeg altijd leuk commentaar op onze krans, de buuf had dezelfde, had ze speciaal gemaakt toen voor ons, maar nu in dit huis is die met de verhuizing kapot gegaan en wonen we niet meer zo in het zicht, dus niks voor de deur,ik had wel 2 schattige buxuxjes gekocht met de bedoeling dat ik er lichtjes in zou doen…maarja..niet gedaan, er hangen wel lichtjes in andere struiken, dus wel kerst voor de deur;)
  Groetjes en fijne dag!

 3. Ik zou best wat leuks aan de voordeur willen hangen maar dan springt het licht bij de voordeur voortdurend aan als er maar een beetje beweging in de krans zit. En dat vind ik erg onrustig. Al helemaal omdat wij boven de voordeur slapen 🙂

  Fijne kerstdagen!

 4. Ik vind het erg leuk om iets aan de deur te hangen! Bijvoorbeeld een krans (met kerst) of zoiets! Ook erg gaaf om elk seizoen te wisselen, lijkt mij. Wat een leuke en originele posts schrijf je toch altijd!
  Ik wens je een hele fijne en gezellige kerst, geniet ervan! X

 5. Wij hebben in 2011 een nieuwe voordeur gekregen. Met leuke vierkante ramen onder elkaar. Er hangt alleen naast de deur, tegen de muur een kerstkrans met een slinger van kerst eraan. Normaal gesproken geen versiering.
  Maar bij jullie deur, met veel glas zeker leuk om er iets tegenaan te hangen, plakken.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.