Sprookjesachtig hert!

Ik geniet elke dag van mijn mooie hertenkop van de Action aan de muur. En speciaal voor Kerstmis tooide ik haar gewei, want het is volgens mij een vrouwtje, met witte vogeltjes die licht geven.

Kijk eens hoe mooi:

hert

De lampjes werken op batterijen.

Ik vind het net een sprookjeshert : )

24 Responses to Sprookjesachtig hert!

  1. Ik vind het ook erg mooi! Ik wil het ook heel graag hebben maar ik weet niet waar ik het hangen moet… En om het dan toch te kopen omdat het zo mooi is gaat me te ver. Helaas voor mij…maar ik wil het ook niet ergens zomaar neerhangen waar je het niet ziet of zo. Geniet jij er dan maar fijn van en denk ook eens aan mij als je er naar kijkt!;)

  2. Dan moet ik je toch teleurstellen ;), alleen mannetjes hebben een gewei. Alleen bij elanden hebben vrouwtjes ook een gewei. Maar dit ziet er niet uit als een elandgewei. Evengoed wens ik jou en je gezin fijne feestdagen en een goed 2016, Leontine

  3. Ja, echt kerst zo met die lampjes en leuk die vogeltjes 🙂
    Wij reden vanavond langs IJSselstein, daar heb je die grote zendmast die elk jaar met kerst verlicht wordt. Mooi!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.