Oh nee! Niet weer zo’n stomme onesie!

Ik heb echt een hekel aan onesies! Mijn oudste dochter draagt ze thuis altijd. En als ze in de was gaan, zit meteen mijn halve wasmachine vol. Maar daarnaast associeer ik ze met lamlendigheid. Ik kan er niks aan doen.

Maar van zijn verkering kreeg mijn jongste een, jawel, onesie…

Niettemin moet ik toegeven dat deze wel erg leuk is. Kijk maar:

onesie

Hij heeft zelfs een staart!

Verder vind ik het vandaag lekker rustig! Het Sinterklaasfeest is geweest, en voor Kerst doen we gelukkig niet aan cadeautjes.

Hebben jullie onesies in huis?

34 Responses to Oh nee! Niet weer zo’n stomme onesie!

 1. Wat is dat schattig en helaas heb ik ook onesies in huis. De een is spongebob pak met alles er op en eraan. De andere is Spiderman pak waar je niet meer kunt zien wie het draagt. In wasbeurt heb ik ook niet altijd zin in en neemt idd veel ruimte in beslag, maar is ook wel leuk dat kinderen mogen kinderen zijn. 🙂

 2. Qua onhandigheid doen ze mij denken aan de bodystockings eind jaren 80/begin jaren 90. Ik vind de onesies wel grappig en ze geven een leuke look. Wij hebben ze niet in huis en het meest dicht in de buurt komen de katoenen tricot joggingbroeken die we binnen graag dragen.
  Ageeth Mooij recently posted…just another good dayMy Profile

 3. De kids hebben ze hier ook, nog van vorig jaar. Weet niet eens of ze ze nog passen, ze hebben op zondag gewoon liever de pyama aan. Bij de kleintjes vind ik het wel leuk, maar het is bij het naar de wc gaan ook vreselijk irritant.

 4. het zal ongetwijfeld lekker zitten en warm zijn, maar als je net als ik heel veel drinkt op een dag, zie je alleen het grote nadeel van zon onesie, want wat als je moet plassen ? dan moet alles uit en aangezien je zon ding draagt on het warm te hebben lijkt het mij reuze vervelend als ik op mijn niet verwarmde toilet alles uit moet doen om te gaan plassen.

 5. Neeeeeeeee ;-). Hahaha ik snap het hele concept niet zo. Ik vind dit een carnavalspakje. Ik heb (guilty pleasure) wel graag ‘s avonds een fleecevest met zachte joggingbroek aan. Dat hangt net wat lekkerder op de bank. 😀

 6. Neen, wij hebben er geen in huis!

  Misschien is dat omdat we hier in België altijd wat achterop komen in het volgen van trends en mode 😉

  Als ik nergens naartoe moet in het weekend hou ik er wel van om in een jogging outfit, huispak of een enkele keer zelfs in pyjama rond te lopen.

  Het is daarom niet dat ik op zo’n dag niets uitricht, maar het zit gewoon comfortabeler dan al die strakke stadskledij die ik aanmoet voor het werk.

  • Ik zou de onesie trend op zich niet willen scharen onder de noemer ‘mode’ Petra ; ) Fijn dat hij in België nog niet zo populair is.

   Als je voor je werk nette, minder makkelijk zittende kleding aan moet kan ik me goed voorstellen dat je in je vrije tijd graag comfortabel bent. Ik draag altijd jersey rokken e.d. en werk vanuit huis. Dus ik hoef eigenlijk nooit ongemakkelijke kleding aan.
   Vlijtig Liesje recently posted…Weekboodschappen op basis van de aanbiedingenMy Profile

 7. Laat Sinterklaas nu net 5 onesies voor ons hebben gekocht?!! Een “Stitch” een giraf, een haai, een konijntje en een huise triceratops.

  Lamlendig, warm, lekker ruim… eh ja. Heerlijk! Alleen dat plassen, dat levert wat problemen op soms als je eerst al die knoopjes los moet peuteren en half naakt op de wc moet zitten…
  Mammalien recently posted…Lekker weekendjeMy Profile

 8. ik vind het meer verkleedpakken 😉 zeker de pakken die idd ook echt wat voorstellen zoals een dier of wat dan ook.. leuk voor carnaval… maar anderzijds snap ik een lekker huispak ook wel.. voor mezelf niet.. om me nou om 21u nog om te kleden voor een klein uurtje op de bank vind ik maar gedoe 😉 mn dochter heeft er wel 1 gekregen omdat ze zo van zachte lekker zittende kleding houdt maar heeft m 3 x aangehad in 2 maanden :p dus ik vermoed dat er niet veel bij komen de eerste jaren 😉

 9. Mijn oudste dochter wilde er ook perse een hebben. Gelukkig heb ik haar kunnen overtuigen dat het zó irritant is als je naar de wc moet!Ik vind ze oerlelijk en zal er zelf echt geen een kopen voor wie dan ook…

 10. Hahaha ik wist niet eens dat die pakken een naam hadden onesie . Weer wat geleerd.
  Ja ze staan wel schattig maar ik zou ook de schrik hebben voor alle was die erbij in de machine gaat. Pluis pluis pluissssssss.
  En met plassen pak helemaal uit en weer aan. lekker koud in de winter op de wc..bbbrrrb
  Hoeveel soorten zijn er inmiddels wel niet van ?
  Diana recently posted…Anders spelen met playmobielMy Profile

 11. Die lelijke dingen komen er bij mij niet in. Behalve dan de rompertjes van mijn zoon, die de Amerikanen ook onesie noemen. Maar dat is toch niet waar jij het over hebt. Ik snap ook niet waarom ze zo hip zijn. Ze zien er niet uit! Ik denk zelfs dat als ik de leeftijd had van jouw zoon en dit cadeau zou krijgen van mijn vriendje, ik het acuut uit zou maken 😉

Leave a reply

CommentLuv badge