Hema bh zonder beugels met beugel effect?

hema bhIk koop alleen bh’s met een beugel. Ik heb het idee dat die beter steunen namelijk. Maar nu liep ik laatst door de Hema en zag daar een mooie zachtroze bh met-zonder-beugels. Een bh dus zonder beugels, maar met hetzelfde effect. ‘Fabulous cleavage’ stond er veelbelovend bij.

Aangezien je bij de Hema bh’s terug mag brengen als ze niet goed zitten, besloot ik deze bh eens te proberen.

Mijn ervaringen vind je op mijn review blog!

Wat bepaalt voor jou of je een bh koopt of niet?

40 Responses to Hema bh zonder beugels met beugel effect?

 1. Kom ik weer.. Maar de beste bh’s heb ik toch in Engeland gekocht en wel bij het saaie, maar degelijke Marks & Spencer. Ze zitten zo goed dat ik echt bh’s kopen uitstel tot ik weer in Engeland ben (of ik moet echt hoge bh nood hebben, dan ga ik ook nog wel eens naar de hema of een speciaalzaak).
  Ik heb een soft-bh maar dan wel met een beugel. Hij zit heel zacht, zelfs de beugel. Maar … geeft totaal geen ondersteuning. Mijn oplossing is om er dan een strak hemdje overheen te dragen, waardoor het hemdje weer wat ondersteuning geeft.
  Veel hangt of staat (pun intended…?) met de grote van je buste, natuurlijk. En je leeftijd. Onder de 20 kom je ook met grotere cupmaten nog wel weg met zonder bh of beugel. Boven een bepaalde leeftijd, als de zwaartekracht langzaam aan het winnen is … dan hangt (…euh) het er van of of je al Wilhelmina wil spelen.
  Serieus: kijk eens naar die foto’s van de oude koningin Wilhelmina. Die bobbels, dat is niet haar buik. Echt. Dat was van voor de bh.
  Ik koop mijn bh’s op 3 types: comfortabel en dagelijks, kleurig omdat het mooi is, en sexy. Gek genoeg heb ik nog maar één bh gevonden die in alledrie de categorieën hoort.
  Daenelia recently posted…Twinings theeMy Profile

 2. Bij de Hema kan ik geen bh’s kopen. Daar verkopen ze mijn maat niet :(. Ik koop dus eigenlijk al mijn bh’s online. Wel bij een webwinkel waar ik kan retourneren (liefst gratis), want de maten verschillen toch nog wel erg vaak. Ik heb nu voornamelijk bh’s van B*Full en die zitten perfect! Een tijd lang heb ik Marlies Dekkers gehad, maar na mijn zwangerschappen zitten die echt niet meer mooi. Op zich niet zo erg, want dat was een dure hobby!
  Loes recently posted…Winter(s)shoppen bij BorghuisMy Profile

 3. Ik draag beiden, maar het is lastig, want de meesten doe zeer aan mijn schouders en nek, maar bij Triumph slaag ik best goed, en Ulla Popken ook een aantal keren zonder beugel, bij Triumph ga ik voor de beugel voor onder mijn jurken etc. Dat trekt toch net iets mooier op.

  X
  Morgaine recently posted…Testing, testingMy Profile

 4. Ik kan geen bh met beugels meer dragen sinds mijn borstkanker die sluiten niet goed meer aan ,nu ga ik naar een speciaalzaak want er moet een zakje in zitten .Dat zijn ook mooie tegenwoordig maar die zijn wel duur gemiddeld zo tussen de 50 en 85 euro .

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.