Hèhè, de kerstboom staat

Het heeft even wat langer geduurd, dan anders maar de kerstboom staat. Normaal zetten we de kerstboom een week na 5 december, maar omdat we een feestje hadden was daar die dag geen tijd voor. Al met al werd het daardoor een weekje later.

kerstboom

Heb jij de kerstboom al staan? En zo ja, sinds wanneer?

 

34 Responses to Hèhè, de kerstboom staat

 1. Stiekem hadden wij de boom op 3 december al staan! In mijn verdediging, mijn dochter wilde ‘m echt heel graag opzetten, Sinterklaas zou dat niet erg vinden zei ze!

  Hij staat er in elk geval lekker gezellig bij toch, en ach, zolang hij maar vóór de kerst staat toch!?

 2. Hier al op 6 dec!
  Normaal het weekend na sint, maar nu viel het zo dat we hem zondag al haalden.Een echte he.
  Kan niet wachten tot 1 jan, kan al die rotzooi weer weg;)

 3. Wij hebben dit jaar geen boom. De jaren, waarin we wel een boom hebben wordt die in het laatste weekeinde voor kerst geplaats en op oudejaarsdag weer opgeruimd! Wel altijd een speciaal voor kerst gekweekte boom!

 4. Ziet er gezellig uit. Zie ik dat nou goed dat de top bezwijkt onder de piek?

  Sinds vorige zaterdag (een week na Sinterklaas) staat hier in huis een boom. Gevoelsmatig had ‘ie dit jaar wel wat langer weg mogen blijven, maar de auto is er alleen in het weekend, dus dat zijn de momenten voor dit soort acties. En nog een week later, dat was me net te laat. Afwegingen hè.

 5. Vrolijke kesrtboom!
  Wij hebben geen kerstboom, alleen wat kersterige waxinelichthouders en een paar verdwaalde kerstballen ernaast. Ik wilde eigenlijk nog iets echt leuks kopen maar ben niks tegen gekomen wat ik leuk genoeg vond.

  • Ik word momenteel vooral heel blij van mijn daglichtlamp. Dan heb je de zomerzon in huis. Zoooo lekker en net of de wereld ineens een stuk groter is.

 6. Wat een gezellige kerstboom! Ik heb een klein houten kerstboompje en vooral veel kaarsjes aan. Maar ik zie – onder andere op de blogs – zoveel mooi versierde kerstbomen voorbij komen, dat ik er volgend jaar misschien zelf toch ook wel eentje neer ga zetten 🙂

 7. Voor het eerst sinds enkele jaren staat de kerstboom bij ons weer, dit keer al op 6 december omdat het handig uit kwam die zondag! De week en het weekend daarna waren we weinig thuis.

  Maar eerlijk is eerlijk het is gedaan omdat de meiden graag een kerstboom wilde.

 8. Dat ziet er gezellig uit!
  Wij hebben op 6 december de boom neergezet. Dan is het voor de kinderen ook duidelijk dat er geen schoen meer wordt gezet en Sinterklaas echt naar huis is. 😉

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.