Top 10 populairste posts op Huisvlijt

Nicole orriensVooruit dan maar. Ik zag zoveel jaaroverzichten van blogs in Blogland, dat ik besloot zelf ook een poging tot statistieken te wagen. Ik dook in Google Analytics en maakte onderstaande top 10 van de meest bezochte posts op Huisvlijt in 2015.

Top 10 populairste posts op Huisvlijt

 1. Wc-pot: de juiste hoogte
 2. Waar kun je zuiveringszout of baking soda kopen
 3. Inktcartridges van de Action
 4. Foute kersttrui: waar kun je er eentje vinden?
 5. Vliegengordijn: wat is een goede, die echt werkt?
 6. Action: je weet wel, die leuke winkel!
 7. Ideeën speurtocht voor achtjarige jongetjes
 8. Wat goed verkoopt op marktplaats
 9. Online boodschappen doen?
 10. Dekbedhoes vervangen: makkelijke manier

Had jij dit jaar een favoriete post op Huisvlijt? En zo ja, welke was dat?

12 Responses to Top 10 populairste posts op Huisvlijt

 1. Dag Nicole,
  Ik herinner me nog een hele leuke van afgelopen zomer. Het ging over ergernissen die je kan hebben van tieners in de vakantie. Lege pakken in de koelkast, de zak van het brood niet dicht doen etc. Zooooo herkenbaar. Gelukkig beleven we ook hele leuke dingen met onze tieners in de vakantie. Ik probeer dat maar in m’n hoofd te houden, zodat het positieve de boventoon voert.
  Ik wens je een goede jaarwisseling en het allerbeste voor 2016 toe.
  Liefs, Marjolein

  • Oh, Nashville, één van mijn lievelingsseries : )

   Ik vind de muziek daar zooo mooi. Helaas komt de volgende aflevering geloof ik pas weer in maart : (

   Leuk dat jij er ook aan begonnen bent Daantje. Ik herinner me van jou dit jaar dat je een hele fijne nieuwe baan hebt gevonden bij Coolblue!
   Vlijtig Liesje recently posted…Dingen die me blij makenMy Profile

 2. Leuk al die lijstjes op allerlei blogs vandaag!

  Ik weet niet eens meer hoe ik jouw blog heb gevonden maar ik vind dat je altijd leuke onderwerpen hebt die je met je de voor jou zo typerende vlotte schrijfstijl elke keer weer tot een klein feestje maakt!

  Ik wens jou en je gezin een hele gezellige jaarwisseling en alle goeds voor 2016 Nicole 🙂
  Godelieve recently posted…Samen koffie drinken 5My Profile

 3. Ik denk dat ik je persoonlijke posts het allerleukst vind om te lezen. Maar de andere posts wil ik ook niet missen hoor! Bijv over huishoudelijke tips of over boeken of productreviiews

  Alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar voor jou en je gezin!

  Ik verheug me erop jouw blog ook in het nieuwe jaar te volgen.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.