Van… voor!

Voor menigeen zijn het magische woorden. Woorden met een onweerstaanbare aantrekkingskracht:

‘Van… voor!’

Want ‘Van… voor!’ betekent in de regel dat er een voordeeltje te halen valt. En je bent een Nederland of je bent het niet : )

Kastje van 210,- voor…

Mijn moeder kwam thuis met een kastje ‘Van… voor’.

En het moet gezegd: het voordeel vond ik indrukwekkend groot. Want ze kocht dit kastje met een oorspronkelijke prijs van 210,- voor maar 13,- bij de Leenbakker.

van.... voor

Het is een kastje met een rustieke look, en drie laatjes. De reden dat het zo goedkoop weg ging was dat het deurtje ontbrak. Maar een kniesoor die daar op let.

Ben jij gevoelig voor de kreet ‘Van… voor!’ ?

30 Responses to Van… voor!

 1. Hey wat ziet je site er mooi uit, of heb ik het echt heel verkeerd als deze veranderd is.

  Zelf ben ik daar wel gevoelig hoor,maar hou wel vast aan de regel, of ik het nodig heb en of ik het ook gekocht zou hebben voor de normale prijs

 2. Ik ben behoorlijk gevoelig voor koopjes! Al weet ik inmiddels wel dat echte goede aanbiedingen met regelmaat terugkomen, en dan wacht ik daarop. Dus ik ga niet meer voor ‘tweede wasmiddel voor de halve prijs’, maar voor de ‘vier wasmiddelen voor 10 euro’. Die laatste is toch echt een stuk beter.

  Overigens vind ik het kastje zo zonder deurtje ook leuk!

 3. Ik ben wel gevoelig voor leuke aanbiedingen maar ik kan het inmiddels beperken tot de dingen die we echt nodig hebben.

  Dat kastje vind ik heel leuk en als je niets over dat deurtje had gezegd dan mis je het ook niet. Ik dacht dat het zo hoorde 😉

 4. Daar kan ik in alle oprechtheid een ferm “Nee” op antwoorden. Als wij iets nodig hebben, is dat doorgaans een artikel wat tot de reguliere inboedel behoort. Spullen die slijten of stukgaan, zeg maar, zoals kleding, kantoorartikelen, kleine elektrische apparatuur e.d.;daar weet ik wel van wat het ongeveer kost. En ik koop dat, heel saai, graag in dezelfde winkels. Zo kost het me niet alleen het minste geld, maar vooral ook zo min mogelijk tijd.
  Ik heb namelijk een broertje dood aan winkelen :-b
  Overigens groeien we desondanks dicht met spullen doordat mijn moeder, zus, buurvrouwen en vriendinnen wèl dol zijn op winkelen en al die -doorgaans overbodige- spulletjes nooit kwijt kunnen in hun huis.
  Aan mijn “Nee” tegen hun moet ik eens wat oefening gaan besteden 😉

 5. Wist je dat veel dingen de sticker van/voor krijgen terwijl de originele prijs hetzelfde is? 25 jaar geleden bij b.l.okker gewerkt en daar gingen de aanbiedingsstickers met dezelfde prijs vaak over de originele prijs heen! En dat zal echt niet alleen daar gebeurd zijn. Maar idd leuk kastje voor een erg leuke prijs! Fijne dag vandaag. Ingrid

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.