Reacties

Poep en plas spellen en boeken — 23 reacties

  1. Haha grappige post :)
    Ja ja wat is er nou toch zo leuk aan vraag je je af,maar voor kids schijnbaar toch heeel leuk en intressant Ik weet nog toen ik klein was dat mijn moeder allemaal spelletjes organiseerde voor mijn kinder feestje. tja toen waren er nog geen indoorspeelhallen enzo :)
    En dat was heel spannend je kreeg een blinddoek om en ging dan met je hoofd in een bak water om daar een snoepje uit te vissen. Maar toen je daarna keek met de blinddoek af schrok je je rot. Daar lag een DROL.! Gillennn !! ( gemaakt van peperkoek) Maar als kind was dat zooo spannend.

  2. idd denk ik dat mannen er meer plezier aan hebben. Je ziet dan ook vaak het mannelijk geslacht met scheetzakken zich vermaken in een winkel.Weet niet f ik blij zou zijn met zon spel.
    Je probeert je kinderen geen vieze praat te doen en dan dit. Maar goed, b.ol verkoopt een drol dus. Dacht dat het alleen boeken verkocht. Ken het totally niet dus.

  3. Ik hou er persoonlijk ook niet zo van. Onze dochter had een fase waarin ze steeds het woordje poep gebruikte. Netjes uitgelegd en met haar besproken. Prima, fase zo voorbij. En dan komen ze met allemaal van deze spellen.
    Ik geef toe, het mollen boekje is wel leuk.... maar zo'n spel om met een drol op je hoofd te zitten?! Uhm nee. Ik koop wel andere spelletjes voor onze dame en heer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder