Mijn mooie roze koffiezetapparaat : )

D.E. koffietzetapparaat‘Zal ik hem kopen? Maar hij is zo duur. En ben ik echt zo gek om 20 euro meer betalen voor de kleur roze?’

Zo zat ik de dubben.

Mede dankzij jullie aanmoedigende comments ben ik over mijn bezwaren heengestapt, en ik heb ‘m! Een prachtig roze koffiezetapparaat met een nostalgische look. En ik ben er dolblij mee!

Hij komt met stip binnen in mijn favoriete apparaten top 3, en verdrijft daarmee mijn geliefde kruimeldief naar de tweede plaats.

Favoriete huishoudelijke apparaten top 3

 1. Mijn roze D.E. koffiezetapparaat : )))
 2. Kruimeldief ‘Ik heb U lief, mijn kruimeldief!’
 3. Mijn twistmop

Gehate huishoudelijke apparaten

 1. Stofzuiger (met stip!)
 2. Inductie fornuis (na 4 jaar blijft dat ding me onaangenaam verrassen)

Wat is jouw favoriete huishoudelijke apparaat? En aan welke heb je de meeste hekel?

45 Responses to Mijn mooie roze koffiezetapparaat : )

 1. Jaa, hij is gaaf! Ik kan me voorstellen dat je helemaal verliefd op je nieuwe koffiezetapparaat bent. Dat zou ik wel zijn namelijk als ik er zo’n één had. De twee meest gehate huishoudelijke apparaten zijn voor mij het strijkijzer en de stofzuiger. Allebei! Niks aan! Maar wel handig 😉
  Annelies recently posted…Piemols en pikhoofdenMy Profile

 2. Wat leuk om te zien dat je dat mooie roze koffiezetapparaat nu toch gezellig op je aanrecht hebt staan! Het is een snoepje om te zien en ik ben helemaal weg van die kleur.

  Mijn favoriete apparaat zijn toch wel mijn koffiezetapparaat en mijn wasmachine.
  Mijn gehate apparaat is de stofzuiger omdat dat eigenlijk te zwaar voor me is en ik het altijd aan een ander in huis moet vragen.
  Godelieve recently posted…Bevestiging van het pensioenfondsMy Profile

 3. Super! Je straalt helemaal… en je kijkt alsof je zeggen wil; die is van mij!!!
  Mijn meest gehate apparaat is het strijkijzer. Een favoriet apparaat weet ik eigenlijk niet… ik hou nu eenmaal niet zo van huishouden…

 4. Wat is dit een schattig en gelukkig verhaal. Ik kan via mijn computer merken hoe dol je ben op die apparaten. Wat fijn voor je. Maar mijn favoriet is water koken in de koude periode, omdat ik drink altijd warm water.

 5. Leuke foto!

  Mijn meest gehate is absoluut en met stip de stofzuiger. Een mooie Dyson maar oh wat maakt ‘ie herrie en wat háát ik stofzuigen!

  We zijn verder niet zo van de apparaten, maar de oven vind ik wel heeeel fijn.
  Heel graag zou ik ooit zo’n keukenmachine hebben, zo’n echte in roze of amandelkleur. Maar die zijn echt bizar duur dus of dat ooit gebeurt…

 6. Hij is toch wel heel erg leuk, je roze koffiezet apparaat. Daar word je toch vrolijk van!

  Ik ben dol op mijn staafmixer. Dat ding heeft al zoveel gemaakt en is al 6 jaar oud.

  Ik ben ook dol op ons Lean mean fat reducing grilling machine. Oftewel ons grilapparaat/tostimaker die we in Amerika voor 1,50 dollar bij de kringloop hebben gekocht. Hij is meeverhuisd naar Nederland en we gebruiken hem nog wekelijks om tosti’s en vlees mee te maken.
  Simpel, met een snufje liefde recently posted…#Prematuurtjes deel 1: geboorte van onze prematuurtjesMy Profile

 7. Ik *hartje* mijn wasmachine…. Niet dat ie nou zo veel beter is dan andermans wasmachine, maar gewoon, omdat hij zo fijn mijn vieze was in een handpomdraai lekker schoon maakt! Kan neit zonder…

 8. Leuk hoor, veel plezier ermee Nicole!

  Mijn favoriet is wel de wasmachine. En de minst favoriete is het strijkijzer.
  Die laatste gebruik ik dus ook bijna nooit.

 9. Haha hij is echt super! Een koffiezetapparaat staat met stip op 1 apparaten die ik nodig heb! Sinds de verhuizing heb ik geen koffieapparaat meer en ik mis het ontzettend! Ik heb niet veel apparaten in huis maar ik denk dat mijn favo. de stofzuiger is (in tegenstelling tot jou :)) en meest gehate…eh…een strijkijzer…maar die heb ik dan ook niet meer 🙂
  Frederique recently posted…Spellen: Levensweg juniorMy Profile

 10. cool zeg!! Hier wordt vaak de roze kleur gebruikt voor support voor breast cancer.
  Ik ben gek op rood in de keuken. Wat ik daarin heb? hahaha weinig tot niets. Maar als ik nu wat nieuws nodg heb ga ik echt voor rood. Wilde graag een rood koffiezetapp. hebben,maar die was er helaas niet hier.
  Koffiezet apparaat is mijn nr 1 en mijn kitchen aid mixer. en dan mijn oven.
  Groet, Wilma

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.