Reacties

'Mevrouw, mevrouw!' — 39 reacties

  1. Het ziet er wel grappig uit maar ik betwijfel of dat wel lekker zit bij een baby.

    Ik kan me niet herinneren of mijn kinderen sokken verloren op die leeftijd. Wel zie ik het soms bij anderen gebeuren en dan attendeer ik de moeder er altijd op.

  2. Ziet er leuk uit, maar lijkt me wel een beetje lastig aandoen bij die wriemel-kindervoetjes! Bij mijn jongste kreeg ik van die leren slofjes, echt ideaal! Hij kreeg ze echt niet uit, en ze waren ook erg leuk.

  3. Ik zat ookal te denken hoe het bij mijn zoon was. Toen las ik de reactie van Truus. Dat was het "maillots"!! Die vond ik ideaal!! Het is ondertussen zo lang geleden, ik was het alweer vergeten!! :-)
    Fijn weekend!!

  4. Ik geloof niet dat ik wat bijzonders deed. Thuis hadden mijn dochters vaak geen sokjes aan. En toen ze wat groter werden, hadden ze van die leren slofjes aan. Dat werkte goed!
    Liefs,
    Eva

  5. Mijn zoons hadden buiten altijd schoentjes aan of blote voeten. Ik denk dat mijn oudste het wel prima had gevonden om die sokophouder om zijn voeten te hebben. Die zoon was vaak wel makkelijk. Mijn jongste had het vast reuze interessant gevonden en er vervolgens net zo hard aan getrokken tot het alsnog los ging of kapot. Vervelen deden we ons nooit bij jongste, die had altijd rare streken :-)

  6. Ik kreeg tijdens de kraamweek van onze vierde zogeheten 'sock-ons' (zelfde idee, maar dan wat neutraler), bijv. te koop bij Prenatal voor 6,95. Ik vond ze ideaal, een steeds terugkerend probleem opgelost! Had ik dat maar eerder geweten! Ons zoontje heeft ze het hele winterseizoen dagelijks gedragen!

  7. Ik heb laatst ook met interesse naar deze uitvinding staan kijken. Tot nu toe heb ik het maar één keer meegemaakt dat ik terug moest voor een sok. Sindsdien draagt hij dus schoenen als we naar buiten gaan. Maar kniekousjes werkten voorheen altijd goed tegen het sok uit trekken.

  8. De oudste twee (nu 7 en 4) waren ook kampioenen in sokken uittrekken, de jongste van intussen 9 maanden net zo. ;) Dus de maillots zijn weer tevoorschijn gekomen, extra warmte voor de koude dagen en geen gedoe met verloren sokken. Maar ter compensatie weet mijn jongste ook haar schoentjes goed uit te trekken. ;)

  9. Haha, ziet er vrolijk uit maar ik denk niet dat mijn kinderen er in waren getrapt (letterlijk)....

    Vooral oudste was in staat overal zijn sokken en schoenen te verliezen. Zat er druk aan te trekken en in te bewegen denk ik. En wat ik er aan deed? Eh. Geen idee. Lekker strakke sokken, of eh, geen sokken in de zomer. In de kinderwagen en buggy enzo gewoon voetenzak en dekentjes. Zodra ze zelf lopen is het probleem opgelost!

  10. Herkenbaar! Sokjes maar ook schoentjes verloren we regelmatig onderweg. Mijn meiden zijn iets jonger en dergelijke spullen had je toen al, al waren ze iets minder flatteus.

    Als de temperatuur niet te laag was niet al te veel aan de voeten, we raakte het toch kwijt. In de herfst/winter maillots voor onze dames.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder