Hoe vaak per week de schoen zetten?

hoe vaak schoen zetten?Het was voor mij niet eens een vraagstuk eigenlijk:

Hoe vaak mag een kind de schoen zetten per week?

‘Eén keer per week natuurlijk!’ vond ik.

Maar het blijkt dat veel ouders hun kind vaker de schoen laten zetten. Van twee tot drie keer per week tot zelfs elke dag! Ga er maar aan staan zeg.

Schoenzetten: 1 keer per week is genoeg!

Schoencadeautjes zijn bij ons kleinigheidjes met wat pepernoten en chocolademunten erbij. Het liefst kost een schoencadeautje me niet meer dan 3,-. Tegelijkertijd wil ik liever geen troep geven, dus dat is best lastig. Alleen al om die reden vind ik 1 keer per week de schoen zetten wel genoeg!

Eigenlijk had ik gedacht er van af te zijn, van dat schoen zetten. Het Sinterklaasfeest vieren vind ik superleuk. Maar om de schoen te zetten vond ik de kinderen eigenlijk te oud. Maar mijn voorstel om het schoen zetten af te schaffen stuitte op protest. Behalve bij mijn oudste dochter. Die vond het wel best.

Schoencadeautjes afgelopen zaterdag

Afgelopen zaterdag stopte de Sint het volgende in de schoenen van 4 van mijn kinderen:

  • Eyeliner (16-jarige dochter – 1,90)
  • Axe deodorant (14-jarige zoon – 2,85)
  • Garfield boekje (12-jarige zoon – 3,-)
  • Donald Duck (18-jarige zoon – 2,85)

Voor mij is de vraag dus niet: ‘Hoe vaak mag een kind zijn schoen zetten’ maar ‘Tot welke leeftijd?’ ; )

Hoe vaak mag jouw kind de schoen zetten?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: