Roerloos

Posted oktober 30, 2015 in Huishoudelijke beslommeringen / 25 Comments

herfstblaadje

Hardlopen kan best saai zijn.

Maar nu het herfst is word ik getrakteerd op uitbundige kleurenpracht. En hoewel ik al niet zo’n snelle loper ben, moet ik dan soms echt even stoppen om een foto te maken van al dat moois. Zoals dit maffe herfstblaadje dat roerloos in de lucht hangt. Waarschijnlijk in een onzichtbaar spinneweb!

Is het niet prachtig?!


25 responses to “Roerloos

  • Mijn iPhone4 maakt helaas niet zulke scherpe foto’s. Ik heb wel ingezoomd maar dan werd het beeld heel korrelig. En dan nog zag ik het spinneweb niet.

   En eigenlijk is dit ook leuker. Zo’n blad geheimzinnig in de lucht hangt : )

 1. Wat mooi! Word ik instant blij van. Ik had het na die mooie zomer wat lastig met de aankomende herfst. Maar ik was vergeten hoe mooi alles r uit ziet met een extra vleugje kleur, mist en kleine wondertjes zoals je blaadje.

  Grtjs,
  Camilla

 2. De foto is zeker een plaatje. Dat is voordeel dat je in een mooi, lekker ruimte plattelandschap wonen. Dan kan je zulke mooie foto’s maken. Ik doe af en toe hardlopen, helaas in sportsschool.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.