Praxis accepteert kortingsbonnen van andere DIY bedrijven!

kortingsbonnenSoms hoor je een opwindend nieuwtje! Zoals vandaag op het blog van Consuminderen met plezier.

Want daar las ik dat doe-het-zelf zaak Praxis gewoon ook kortingsbonnen accepteert van hun concurrenten. Denk aan Karwei, Gamma etc. Kortom van alle doe-het-zelf zaken in Nederland. Ik vind het superslim van de Praxis. Je kunt het nalezen op deze pagina van de Praxis site.

Normaliter gaan wij meestal naar de Gamma, want die is het goedkoopst. Maar dit is best een reden om naar de Praxis te gaan!

Welke doe-het-zelf zaak vind jij het fijnst?

21 Responses to Praxis accepteert kortingsbonnen van andere DIY bedrijven!

 1. Dat is toch al een hele tijd hoor. In Roermond liggen de beide zaken XL naast elkaar en worden gescheiden door een rotonde. Op die rotonde staat een erg groot bord met die aankondiging.

 2. Ik las het ook al op enkele blogs, erg prettig, niet?
  Wij gaan meestal naar de Karwei of Multimate, die zijn het dichtst bij ons huis.
  Zelf vind ik de Karwei en Praxis de meest fijne doe-het-zelfzaken vanwege hun uitgebreide assortiment en ik vind het er nét iets luxer dan bij de Gamma. Moet wel eerlijk toegeven dat ik daar trouwens al heel lang niet meer geweest ben.

 3. Vraag me niet om een reden want ik heb niks met bouwmarkten 😉 maar ik vind de Praxis toch het fijnst.
  Af en toe ga ik mee naar verschillende DIY’s en bij de Praxis vind ik de indeling prettig en overzichtelijk.

  groetjes, Noor

 4. Toevallig zondag nog met familie over gehad. Ze waren de badkamer aan het verbouwen en dankzij deze actie heeft het hun al vele honderden euro`s gescheeld. Beetje surfen over het net en kijken welke kortingsbon het meeste voordeel oplevert.

 5. Handig om te weten, al moet ik zeggen dat ik zowel de Praxis als de Gamma allebei bezoek. Ze zitten namelijk naast elkaar haha. Ik doe mijn aankopen trouwens vaak wel bij Praxis. Ook vanwege de Airmiles die ik er spaar..

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.