Kledinghangers: follow-up

Door mijn post over kledinghangers besefte ik dat mijn kast er rommelig uitziet, omdat ik allemaal verschillende soorten en kleuren kledinghangers heb. Dit is heel simpel op te lossen: gewoon allemaal dezelfde kledinghangers kopen.

Ik dacht dat dit duur zou zijn, maar vanochtend zag ik op twee plekken kledinghangers voor een vriendelijke prijs. Eerst bij de Hema, en vervolgens bij de Wibra.

Hema: 7 houten hangers voor 3,50

Bij de Hema heb je een setje houten hangers in wit of bruin voor 3,50. Oftewel 50 cent per stuk. Dat vind ik niet duur. En dan hebben ze nog zo’n handige inkeping ook!

kledinghangers Screen Shot 2015-10-01 at 12.25.54

Wibra: 4 voor 1,99

Meestal is de Wibra goedkoper, maar nu is de Hema even goedkoop! En dan heb je meteen zeven stuks. De presentatie bij de Wibra is wel een stuk rommeliger dan bij de Hema!

Screen Shot 2015-10-01 at 12.26.11

Ik heb ze nog niet gekocht omdat ik met de fiets was. Maar als ik ooit besluit om mijn kast te stroomlijnen dan neem ik de witte hangers.

Welke vind jij mooier: de witte of de houtkleurige kledinghangers?

26 Responses to Kledinghangers: follow-up

 1. Het is niet duur inderdaad maar toch geef ik er mijn geld niet aan uit. Wie kijkt er tenslotte in mijn kast…alleen ikzelf toch… En ik stoor me niet aan de verschillende hangers… Maar als ik ze zou kopen zou ik gaan voor de witte omdat ik die dan wel mooier vind bij de kinderen in de (witte) kast. En bij mijzelf in de grenen kast zou ik de bruine nemen.

 2. Ik vind de houtkleurige het mooiste, maar smaken verschillen. Wij hebben ook allemaal dezelfde kledinghangers. Behalve dochterlief, die heeft tig verschillende soorten, maar dat wordt wel weer rechtgetrokken als ze straks wat groter is :).

  Geeft wel een heel rustig gezicht in de kast als er allemaal dezelfde kleerhangers hangen overigens….
  Carolien recently posted…Levi 3 jaar!My Profile

 3. De Action heeft ook mooie kledinghangers, althans ik vind ze vooral handig. Ze zijn zwart, dun en met soort velours-achtig laagje, waardoor alle kleding, ook gladde, goed blijft hangen. En omdat ze dun zijn passen er veel op een rij, mijn ervaring is dat de houten hangers vrij veel ruimte innemen… of zou ik gewoon teveel kleding hebben?? 😉

 4. Behalve aan de speciale broekenhangers heb ik nog nooit geld aan hangers uitgegeven. Ik vind juist verschillende makkelijk, een blouse op een dunne en een wintertrui of jasje op een dikkere krijg je ook geen rare uitstulpingen aan de mouwen.

 5. Ik ben een tijdje geleden online eens gaan surfen. Ik vind het wel leuk als ik mijn broek en bijpassende blouse aan één kapstok kan hangen. Ik heb er toen een paar gezien die ik wel leuk vond, maar ze waren te prijzig naar mijn zin.
  Voorlopig heb ik drie soorten in de kast hangen en dat valt wel mee.

  Groetjes
  Sopdet recently posted…Digitale herinneringenMy Profile

 6. Toevallig heb ik pas ook veel oude plastic kledinghangers weggedaan. We hebben al mooie van de IKEA en ruim voldoende dus waarom ik de plastic nietmeerzowitte bleef gebruiken, geen idee. Houtkleur vind ik mooier! Maar het ligt er ook aan wat bij je kasten past inderdaad.
  Tessa recently posted…Eitje poedersuikerMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.