Ziekenhuis ervaring: Radboud in Nijmegen

radboudMijn middelste zoon blijkt een goedaardig gezwel in zijn knie te hebben. Daardoor is zijn knie pijnlijk, en zwelt bij tijd en wijle op tot hele enge proporties. Het blijkt een hele zeldzame aandoening te zijn: PVNS. Het klinkt best eng als je er over leest, maar volgens de artsen kun je er 100 mee worden gelukkig.

Er zijn maar 2 op de miljoen mensen die dit krijgen! Nooit win ik de loterij, maar bij zoiets is het wel raak…

In ieder geval, door die PVNS belandden we in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Op mijn blog Review eerst vertel ik hoe het daar is qua customer service!

Hoe zijn jouw ziekenhuis ervaringen?

16 Responses to Ziekenhuis ervaring: Radboud in Nijmegen

  1. Mijn buurvrouw is toevallig ook bij Radboud terecht gekomen en was er tot nu toe erg tevreden over. Afspraken klopten een ookwerd er op de afgesproken tijd teruggebeld.

  2. Gelukkig heb ik nog erg weinig ziekenhuiservaring in mijn leven gehad, ja eentje van 7 weken na de geboorte van onze Riana en dat was gelijk een hele heftige! Maar prima begeleiding gehad en het ziekenhuis staat bekend om goede service.

  3. O wat vervelend! Ik kom toevallig ook in het Radboud voor een zeldzame (goedaardige) aandoening. Ik vind het er ook fijn, de 23e ‘mag’ ik weer! Tis alleen wel een beetje ver reizen vanaf Haarlem…

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.