Tas met man

Thea reageerde op mijn post over de Flying Tiger winkel en schreef dat ze de Tas met man zo leuk vond.

Die heb ik toen natuurlijk meteen even opgezocht! En hij is inderdaad geweldig. En hij kost maar 2,-. Ik ga hem kopen voor mijn man voor Sinterklaas : )))

En als mijn man hem niet mooi vind, pik ik hem zelf wel in. Hij kan prima in mijn schoudertas, en dan gebruik ik hem om plastic tasjes af te wijzen. Dan zeg ik gewoon: ‘Nee bedankt, ik doe het wel in mijn Tas met man.’

tas met manHoe vind je deze tas?

 

9 Responses to Tas met man

  1. Ik gelijk opzoeken of ie ook in Noorwegen zit, blijken we er soms te komen omdat ze daar Nederlansk Karamelvaffler verkopen. Jeej, stroopwafels! Inderdaad is het een leuke, niet dure winkel met spullen die er kwalitatief goed uitzien.

  2. Ik zie er mijn mannen nog niet mee lopen 😀
    Ik heb altijd een stoffen, ouderwetse huisvrouwenboodschappentas bij me. En een rieten mand die op de fiets kan.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.