Storm in mijn hoofd

Mijn middelste zoon kreeg van een klasgenoot opnderstaande tekst.

De tekst is afkomstig uit de gedichtenbundel ‘Storm in mijn hoofd’ van Arwin Wells. De gedichten gaan onder andere over de belevingswereld van ouders van een kind met een ontwikkelingsstoornis (zoals autisme).

Ik vind onderstaand gedicht echt prachtig. En het deed me ook glimlachen.

hoe herken je dyscalculie

Hoe vind je dit gedicht? 

16 Responses to Storm in mijn hoofd

  1. Erg leuk gedicht, even een beetje relativeren al die ontwikkelingsstoornissen! Ik weet uit ervaring dat het niet zo makkelijk is om een kind met een etiketje te begeleiden, dus iedereen die daar middenin zit veel sterkte toegewenst!

  2. Mooi en grappig – het relativeert het gedoe van mensen / kinderen met deze stoornissen. Ik stuur ‘m door naar een vriendin, die ermee te maken heeft!

Leave a reply

CommentLuv badge