Nieuw Google logo: wat vind jij er van?

nieuwe google logo
Gisteren zag ik het voor het eerst: het nieuwe Google logo. In eerste instantie dacht ik dat er iets was met de instellingen van mijn computer, en dat er één of andere error was. Want het nieuwe logo deed me denken aan de letters van zo’n error pagina.

Maar het blijkt dat Google zich een hele nieuwe look heeft aangemeten.

Het zal wel een kwestie van wennen zijn. Maar op dit moment vind ik de oude versie veel mooier! Het nieuwe logo vind ik kleuterachtig.

google oude logoWat vind jij van het nieuwe logo van Google? En welke heeft je voorkeur?

 

24 Responses to Nieuw Google logo: wat vind jij er van?

  1. In eerste instantie vond ik de oude versie duidelijk het mooist. Maar na een aantal keren kijken, maakt het me eigenlijk niet zoveel meer uit. Ik denk dat ik er snel aan wen.

  2. Ik ben het met je eens, normaal gesproken zou het oude logo het ‘nieuwe logo’ zijn bij veel bedrijven, maar Google gaat terug in de tijd, inderdaad, de kleutertijd. Ik zie het logo trouwens niet als ik naar Google ga, het is gewoon een witte pagina alleen het woord Nederland is zichtbaar.

Leave a reply

CommentLuv badge