39 Responses to Matching sleutelhanger

 1. Wat een vrolijke sleutelhanger heb jij. Ik heb een kika beertje aan mijn huissleutels hangen , en aan mijn auto sleutel hangt een hanger die ik op de ark van Noach gekocht heb het is een soort zacht schaapachtig diertje.
  Ik ben ook maar zelden mijn sleutels kwijt in mijn tas, want die knuffeltjes voel je meteen zitten.

 2. Ik heb jarenlang een dopje van een bier beugelfles -was bij 2 kratten bier of zo- . Kettinkje is kapot en nu ligt het in een la.

  Op het moment een plastic worteltje eraan om makkelijk in de sleutelbak te vinden.

  Ga toch maar eens de dop in ere herstellen, herinnering aan mijn bierdrinktijd.

 3. Leuk setje hoor, je nieuwe portomonnee & sleutelhanger ! Mijn sleutelhanger heb ik jaren geleden gekocht in het tegelmuseum in Otterloo. Er staat, jawel, een blauwwit tegeltje op. Mooi museum trouwens.

 4. een festonhaak zodat ik mijn sleutels ergens aan vast kan haken (meestal aan een ring aan de buitenkant van mijn tas, ben dan ook bijna nooit mijn sleutels kwijt)

 5. Ik heb een heel simpele sleutelhanger. Ik heb er eentje van de supermarkt uit mijn vorige woonplaats. Met een karmuntje er aan. Verder alleen mijn huissleutel. Zo is het lekker klein en past het in mijn broekzak (of zak van een rok). Ik heb nl geen handtas ;-P

  • Ja, dan is dat wel handig inderdaad! En zo’n muntje makkelijk bij de hand hebben is ook prettig. Ik loop altijd ontzettend te zoeken. Ik heb een tas met lekker veel vakjes, maar ik herinner me nooit in welk vakje ik het muntje heb gegooid…

 6. Gelukkig, met een bloemetje…
  Ik heb zo’n ritsetuitje aan mijn huissleutels, zitten twee ringen aan, ook de werksleutel heb ik erbij.Autosleutels apart etuitje want jiet alleen voor mij.

 7. Aa mijn fietssleutel hangt een soort rood/wit/blauw strikje met kralen eraan die vond mijn moeder gewoon op straat, lol, en aan mijn gewone huissleutelbos hangen 2 volendamse klompjes en ik weet niet of Tessa een sleutelhanger bedoeld met zo’n haak die je eventueel aan je broek vast kunt maken, zo ja, dan heb ik die ook, hahaha

  X

 8. Wat een mooie sleutelhanger! Ook zo leuk bloemig, net als je portemonnaie.
  Ik heb er eentje met een pluchen beest, die kan ik makkelijk terugvinden in mijn tas.

 9. Leuk! Ik heb er vooral veel van die gelukspoppetjes aan hangen die ze zo nu en dan ergens bij krijgt, een kikker, wat poppetjes, ooit ook nog een lieveheersbeestje, maar die is kapot gegaan, verder weet ik het eigenlijk niet want ik ben het al zo gewend dat ik nooit echt meer kijk wat ik er nu eigenlijk allemaal aan heb hangen,

 10. Oh wat leuk! Lekker vrolijk. Ik heb 2 sleutelbossen. Aan 1 hangt een zelfgemaakte sleutelhangerhanger van kraaltjes en kettinkjes, en aan de andere hangt een sleutelhanger met het logo van Qantas erop (Australische vliegtuigmaatschappij).

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.