Lieve mama

lieve mamaHeb jij wel eens een recept gevolgd, en alles gedaan zoals het moest, en toch viel het resultaat tegen?

Dat is ook het geval met Esther Verhoefs nieuwe thriller Lieve mama.

Nou ja nieuw, het boek is al een tijdje uit, maar het duurde even voordat ik het te pakken kreeg in de bieb!

Lees nu mijn review op mijn blog over boeken!

15 Responses to Lieve mama

  1. Ik houuu van thrillers, maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit een boek van haar gelezen. Geen idee waarom eigenlijk. Denk dat het me tot nu toe nooit heeft aangesproken. Misschien toch eens lezen, dan weet ik pas of ik het iets vind of niet 😉
    Inge recently posted…#BoektoberMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.