Huisvlijt in herfststijl: mening gevraagd

nicoleAls de seizoenen wisselen vind ik het leuk om mijn huis daarop aan te passen. Dus wisselde ik zondag de gordijnen voor de herfstgordijnen. En verving ik de zomerse kussenhoezen voor hoezen in donkere kleuren.

Maar ik vind het ook leuk als een blog meekleurt met de seizoenen. En dus paste ik de kleuren van Huisvlijt aan. De layout is hetzelfde gebleven. Maar de header is nu alleen een blogtitel. Ik zit te twijfelen of alleen tekst niet saai is?

Dus ik vraag het gewoon aan jullie, mijn bezoekers:

 1. Missen jullie een header met plaatjes?
 2. En nog een vraagje: hoe vinden jullie de rij met posts onder elkaar met links een klein plaatje? Zou het niet mooier zijn om grotere plaatjes te hebben met daaronder de eerste regels van de nieuwe post?

30 Responses to Huisvlijt in herfststijl: mening gevraagd

 1. Ik moet hier erg aan wennen… Ik zie liever plaatjes bovenaan. En ik zie ook niet meer hoeveel reacties er al zijn op een post… Niet dat dit belangrijk is maar toch… Je vorige lay out vond ik fijner.

  Ik ben ook wel van het veranderen met de seizoenen mee, ik heb ook mijn (nep)bont vloerkleedje van de Ikea weer op het dressoir gelegd met daarop een paar mooie kandelaars. En inderdaad verwissel ik ook kussenhoezen.

 2. Kennelijk zien we niet allemaal hetzelfde want ik zie helemaal geen herfst. Alleen 5 regels in zwart/wit met de diverse menu’s en naam en advertentie en dan de blog zelf. Wat mij betreft erg kaal.

 3. Oh, lastig hoor. Ik vind het erg leuk dat je je kleuren hebt aangepast aan de tijd van het jaar. Vond je vorige header alleen wel héél leuk! Dus de huidige is in vergelijking tot de vorige wel heel minimalistisch.
  Zelf houd ik er ook van de sfeer in huis aan te passen aan het jaargetijde. Ben nu bezig met allerlei DIY decoratie dingen. Een krans van hortensia op de eettafel en een houten schaal met allerlei siervruchten op de piano, etc. Zo knus en gezellig vind ik dat.
  Gewoon Jolanda recently posted…ADHD – op vakantieMy Profile

 4. Ik vind het lettertype en de kleur bovenaan jouw blog erg mooi. Maar ik mis er toch een plaatje bij.
  Wat betreft jouw andere vraag heb ik echt geen idee.

 5. Ik lees mee op Ipad. De reclame van google net onder het menu schreeuwt enorm. Het menu komt ook in twee lijnen, populair deze week staat er onder.
  De afbeelding hoeft niet, maar het is wel iets wat ik van de meeste blogger onthoud. Het vormt een soort visitekaartje.
  Voor de rest vind ik de nieuwe look best aangenaam.
  Sopdet recently posted…Digitale herinneringenMy Profile

 6. Ik ben dubbel over de header. De plaatjes op je vorige ‘lay-out’ (noem ik het maar eventjes) gaven snel duidelijkheid over de inhoud van het blog, maar deze header zonder plaatjes vind ik dan weer rustiger en daarmee aangenamer.

  Voor wat betreft het berichtengalerijtje onderaan je posts…
  Ik denk dat grotere plaatjes met een inleiding duidelijker zijn en daardoor meer uitnodigen tot verder lezen.
  sunny mama recently posted…WAT DOE JE ALS BLOGGER WANNEER JE COMPUTER CRASHT? – 3 TIPS!My Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.