Almere

weerwaterKen jij Almere? Misschien ken jij het net als ik vooral van naam. In de regel heeft Almere niet zo’n positief image.

Des te leuker om een boek te lezen waarin de wereld vergaat, en niets overblijft behalve Almere! Dat is de plot van Renate Dorresteins nieuwste boek Weerwater.

Lees nu mijn review op mijn blog over boeken.

Waar denk jij aan bij ‘Almere’?

8 Responses to Almere

  1. Tsjah, natuurlijk had ik dit boek vrijwel direct na uitkomen in huis, bij ons gewoon bij de Bruna in de winkel, logisch als je IN Almere woont en dan al ruim 30 jaar… Dus ja herkenbaar maar ook saai voor mij, gezien ik vind dat er nog weinig bekend is op het einde en dat had ik eigenlijk wel verwacht.

    Maar goed, dat is mijn verwachting en feest der herkenning? Ik weet natuurlijk en ken elke plek die zij beschrijft en ze kloppen, zelfs het huis waar zij in gezeten heeft, bestaat echt, maar het verhaal de fictie, vond ik echt saai zelf.

    Gelukkig smaken verschillen, en nu is de nieuwe gastschrijver al hier en die is nog meer bijzonder, ben heel erg benieuwd waar hij mee gaat komen, want wij weten dat als Almeerders natuurlijk al dat hij er is, en dat een boek het eindresultaat zal zijn en ik weet zelfs waar hij zit… Heb hem nog niet zien lopen of zo, maar dat is niemand minder dan O’Hanlon… Redmond, ja die britste tv maker en schrijver 😉 Bij deze!

    X
    Morgaine recently posted…ClichéMy Profile

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.