Wat zegt jouw smartphone over jou?

Het schijnt dat je smartphone iets zegt over jou. Bij Samsung hebben ze zelfs een reclame gemaakt die op dit idee berust. Kijk maar:

Wat zegt mijn smartphone over mij?

Het zette me aan het denken. Wat zegt mijn smartphone over mij?

Mijn smartphone:

 • Ik heb een iPhone 4 (via marktplaats gekocht.
 • Hij zit in een beschermhoesje model bookcase met bloemetjes van de Hema.

Tsja, wat zou dit over mij zeggen? In ieder geval dat ik blijkbaar niet per sé het nieuwste model smartphone hoef, want er is inmiddels geloof ik een iPhone 6. Maar ik heb dus wél een smartphone in plaats een mobieltje waarmee je alleen maar kunt bellen. Het hoesje vertelt dat ik bang ben dat ik hem kapot laat vallen en dat ik van bloemetjes houd.

Wat zegt jouw smartphone over jou?

25 Responses to Wat zegt jouw smartphone over jou?

 1. Ik heb een paar maanden geleden een oude samsung galaxy overgenomen van mijn zoon. Compleet met barst! Ik hoef niet zo nodig een nieuwe te hebben. Ik vind het wel erg handig dat ik nu kan appen, daar gebruik ik hem het meest voor. Mijn zus en mijn vriendin wonen ver van ons vandaan, de een anderhalf uur en de ander 2 uur rijden. Maar door te appen heb je meer contact, ook met sturen van foto’s en dergelijken vind ik het makkelijk. Kost veel minder tijd dan bellen, en daar houd ik ook niet zo van… Ben ik niet de enige in geloof ik!

 2. Een smartphone heb ik nog steeds niet. Wel heb ik voor beide zonen dure smartphones naar hun persoonlijke voorkeur gekocht. Nu ik zelf een blog heb hoor best wel vaak dat ik er eigenlijk zelf ook eentje zou moeten hebben.
  Wel heb ik vorig jaar een tablet aangeschaft maar gebruik meestal toch mijn pc. Zou dat een bewijs zijn dat ik oud(er) word?
  Godelieve recently posted…Windows 10 Privacy tipsMy Profile

 3. Ik ben sinds afgelopen vrijdag in het bezit van een smartphone ( de oude iphone5 van man) inclusief abonnement. Ik moet zeggen dat behalve het opladen ik er nog niets mee gedaan heb. Dat was destijds ook de reden om mijn abonnement op te zeggen, omdat de telefoon ongebruikt in de la lag. Nu ik vaker met de auto weg ga vind man het wel fijn dat ik ook kan bellen als ik pech heb. En dat ik bereikbaar ben als ik met de kinderen op pad ben.

 4. Ik heb geen smartphone, wel een mobiel (die ik ook nooit gebruik en die een van mijn zoons nu als wekker gebruikt). Ik gebruik eigenlijk alleen de vaste telefoon. Niet zo gek want ik ben bijna altijd thuis.
  Ik pak de iphone van manlief trouwens regelmatig. Niet om te bellen, maar om te kijken hoeveel de zonnepanelen hebben opgewekt 🙂

 5. Ik heb ook tweedehands Iphone 4s! Fijn, maar nu mijn ogen wat aan de middelbare kant raken denk ik toch over een iets groter scherm… Mijn hoes (zo’n achterkantje) is een hele mooie, was bijna duurder dan de telefoon zelf 🙂 Plaats er binnenkort een fotootje van op mn blog.

 6. Een samsung smartphone met eenvoudig hoesje tegen het vallen. Vind het fijn om af en toe te appen met familie die ver weg woont. Fijn om foto´s door te sturen..maar het hoeft zeker niet de nieuwste te zijn. Mijn stiefkids daarentegen gaan altijd voor de laatste Apple versie.. (zucht)
  soda en azijn recently posted…Pannenkoek trucMy Profile

 7. Ach, wat zegt het dan je bent dan toch niet goed wijs als je geld vergooit aan zo,n dure Koreaan of Ifoon voor een derde heb je net zo,n goede Chinees met zelfde specificaties en ze komen allemaal uit dat land maar gaan tig keer over de kop Apple maakt niet voor niets zo veel winst/omzet.

 8. Ha ha, ik heb zo’n ouderwetse dubbelklap mobiel, die , áls ik hem al eens wil gebruiken, natuurlijk net leeg is. Ben niet zo’n beller, en sms en vind ik ook niet fijn. Mischien als onze oudste zo ver is dat ik me wat ga moderniseren, maar dat zien we dan wel. Ik heb niet zoveel met die dingen!

 9. Sinds een jaar heb ik een smartphone, zo’n klein model Samsung. Met een rode leren klapbeschermhoes.. Ik ben er blij mee. Muziek luisteren, wordfeud spelen, een foto versturen etc. Ik kocht ‘m omdat er een heel goede aanbieding was. Wat zegt dit over mij ? Geen idee… Gaat deze kapot dan wacht ik op weer een goede aanbieding, wel met iets groter scherm.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.