Vernieuwd, maar niet beter: een overzicht

vernieuwde productenOp mijn blog Review Eerst schreef ik een review over de vernieuwde Hero Dessertsaus. Hij is vernieuwd, maar niet verbeterd.

In de reacties waren jullie zo vriendelijk om ook een aantal vernieuwde, maar niet verbeterde producten te noemen. Hier onder vind je een overzichtje van producten die zijn vernieuwd, maar niet verbeterd.

Vernieuwde, maar niet verbeterde producten

 1. Brosrepen: brosrepen kregen ineens een dikke laag chocola er over heen. En dat ze zo bros waren was nou juist wat ze lekker maakte…
 2. Lays Paprika chips werden vernieuwd, en smaakten vervolgens veel minder lekker. Ook waren ze melig.
 3. Lu Tuc cheese: nieuwe variant is scherp en zout.
 4. Ontbijtkoek Aldi: langer geworden, maar minder lekker.
 5. Pickwick kersenthee: doosjes zijn kleiner geworden, en de prijs groter.
 6. Pain Mediterranee van de Albert Heijn: minder lekker geworden door verbetering
 7. Borrelnootjes Hema: maltodextrine toegevoegd, waardoor sommige mensen ze niet meer kunnen eten vanwege allergie.

Wie weet er nog meer? Vertel het in de comments!

16 Responses to Vernieuwd, maar niet beter: een overzicht

 1. Ik heb er ook één!
  Kruidvat luiers maat 6!
  Ze waren perfect voor de billen van dochterlief! En toen hadden ze ineens een “verbeterde pasvorm”.
  Ammehoela, er iets niet verbeterd, het is beduidend slechter geworden, ze passen gewoon niet meer, scheelt zo’n 5 centimeter in omvang….

 2. Nummer 1 klinkt ineens wel erg interessant voor mij, ik vind bros ‘meh’ omdat ik het gevoel of ik zoete lucht aan het eten ben, maar met een dikke laag chocolade lijkt het me een stuk beter, hihi. Maar inderdaad, het hoort niet, dan is het geen bros meer.. Van chips neem ik sowieso altijd Croky, die smaakt na al die jaren nog steeds even lekker, en ik merk geen verschil met de basisschool toen ik ze als als traktatie kreeg met verjaardagen!
  Amber recently posted…What have I been up to?My Profile

 3. Zo willen ze meer verkopen. “vernieuwd” “nu nog beter” , ook met wasmiddelen ed. hebben ze er een handje van. “met koud water alle vlekken eruit” Wast het ook beter? Was het vorige product dan niet goed. En in koud water krijg je misschien de vlekken er uit, maar is het ook schoon. Voor mijn idee niet.

  Of de verpakking wordt anders, groter, maar met dezelfde hoeveelheid. Lijkt of je meer krijgt, en het enige wat meer is, is het aantal euro’s wat je er voor moet betalen.

 4. het wc papier van kruidvat is sinds de vernieuwing net schuurpapier veel dunner en dus ook niet prettig meer om te gebruiken zo jammer.3 voor 5 euro was nu echt een miskoop.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.