Online shoppen soms goedkoper!

online shoppen goedkoper

Mijn oudste dochter wilde al een tijd zo’n lelijke mom jeans kopen. Dat is een spijkerbroek die je billen twee keer zo groot doet lijken… Oorspronkelijk werden ze vooral door moeders gedragen,  vandaar de naam mom jeans. Maar nu zijn ze dus helemaal hip!

Ze hadden mom jeans bij de H&M. Maar ze hikte tegen het bedrag van 39,95 aan.

Toen bleek de broek online in de opruiming te zijn! Mijn dochter kocht de mom jeans online voor 20,-. De helft van wat de broek in de winkel kost! Er was toevallig ook nog een actie dat er geen verzendkosten werden berekend.

Tip voor koopjesjagers:

Wil je iets kopen en heeft de betreffende winkel ook een online shop? Controleer dan even of de prijs online goedkoper is dan in de winkel! Want dat zou zo maar kunnen.

Bonustip: Online kun je vaak ook nog gebruik maken van kortingscodes!

Wat zijn jouw ervaringen wat betreft prijzen als het gaat om online shoppen of in sténen winkels?

13 Responses to Online shoppen soms goedkoper!

  1. Ik kies bijna altijd voor online shoppen, vooral voor kleding. Ook omdat ik in een echte winkel vaak door de bomen het bos niet meer zie. Webshops hebben ook een veel grotere voorraad. Ik grijp vaak mis in de reguliere handel, met mijn doorsneematen. Van een mom jeans heb ik overigens nog nooit gehoord. Billen groter? Is er ook niet een die het omgekeerde effect beoogt? Daar zou ik persoonlijk dan meer belangstelling voor hebben. Maar ja, ik ben ook al wat ouder dan jou dochter…;)
    Eline van Vliet recently posted…Een visuele uitdaging, van dichtbij bekekenMy Profile

  2. Ja online aankopen is geheel mijn ding. .van dierenvoeding tot kattenbakvulling …verzorgingsartikelen. .you name it..kleding soms ook , want ik raak vaak overprikkeld in stenen stores. .

  3. Mij idd ook opgevallen dat vaak online bij h&m iets in de aanbieding is en in de winkel (nog)niet, ik pas vaak iets in een winkel en koop online 😉 Tip voor nog meer korting, de h&m club, is een gratis account waar je punten mee spaart voor elke euro die je besteed en daarmee krijg je leuke aanbiedingen. En met je account vaak meer korting op een artikel scheeld soms wel de helft! via een app op je foon kan je hem aanmaken.

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.