11 Responses to Leuk t-shirt

 1. In eerste instantie lijkt dit een leuk shirt. Maar daar sta je dan als gepest kind en je pestkop heeft dit shirt aan. Is het toch heel wat minder grappig. Ja, zo ver gaat pesten! Mijn kind zou dit shirt dan ook niet mogen dragen.

 2. Ik had vroeger een t-shirt met “I don’t want to hear it!!”
  Vond ik erg grappig als zangdocente 😉

  Echtgenoot heeft ook grappige t-shirts. Bijvoorbeeld zo’n geschikt/ongeschikt t-shirt en één met een half gesmolten rubik’s cube.

 3. Overigens, als heftig gepest kind waren de teksten op de t-shirts van mijn pestkoppen de minste van mijn zorgen. Ook toen kon ik humor waarderen. Als moeder vind ik het dan ook belangrijker dat mijn kind niet pest!

 4. Ik vind het heel leuk, maar ik draag het zelf niet zo snel.
  Jaren geleden droeg mijn zoon een shirt waarop op de voorkant stond ‘ Ik ben schizofreen’. En op de achterkant ‘ Ik ook’

 5. Toen mijn kleinzoon voor de 2e maal in de verkeerde trein was gestapt en beweerde nooit meer met het ov te reizen, kreeg hij van een vriend ‘n t-shirt met de tekst “IK SPOOR NIET”

Leave a reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.